Sunt de acord cu 2 femei si un barbat, nu vreau sa ma trezesc cu vreo ceva pe la spate pe intuneric
O femeie si 2 barbati...cum ai zis si tu e cam gay pentru aia...un barbat si 2 femei merge mai bine , oricum eu zic ca sexul in 3 e doar sex, daca ai iubi o persoana ai vrea sa fie numai ea a ta
E fantezia oricarei fete. Insa avem prea mult orgoliu, mandrie sa o facem si ramanem cu fantezia asta toata viata. E un pic gay insa fetelor le place asta, cum voua va plac lesbyencele
Sexul in 3 are si el niste limite in functie de... preferinte. Adica barbatii pot sa pastreze distanta intre ei daca asta vor. Nu e nimic gay fiindca interesul major este reprezentat de femeia aflata la mijloc atat la propriu cat si la figurat. Ca sa nu mai spun ca notiunea de "gay" elimina din start femeia din ecuatie.
Auzi nadia, in afara de a fi o curva ipocrita tu ce faci pe lumea asta de zici ca traiesc eu degeaba?
@nadia pai esti curva ipocrita ca ai zis ca pare excitant sa fii carpa a doi idioti, ca n-ai avea "curaju" sa incerci da totusi ca suna bine. Pai ori esti curva ori nu mai esti? Nu ma intelege gresit, noua baietilor ne plac curvele, dar sa stii ca nimic nu e mai naspa ca o curva care nu-si face treaba. Asa ca hotaraste-te ori esti zdreanta ori nu. Alea care doar vorbesc si fara fapte nu, merita pocnite in ureche.
Eu cred ca tu traiesit pe lumea asta degeaba , parerea mea, deoarece raspunzi la ''MyJtOh '' la intrebarile utilizatorilor TPU.
Si acum despre intrebarea ta. Mi se pare excitant dar prea exagerat si nu cred ca as avea ''curajul'' sa fac asa ceva, dar suna bine.
Eu fac bine, de unde stii tu ca sunt eu curva? Ai stat la curu meu sa vezi?
Logic, ca traiesit degeaba pe pamant, nici macar nu stii ca reactionezi ca o persona normala.
Incepi sa arunci cu insulte care iti cad la mana, cati ani ai 13?
Maturitatea poate iti va face candva o vizita.
Pana atunci incerca sa inveti sa vorbesti cu personele pe care nu le cunosti.
Pa.
O e palpitant- unul isi baga **** si celalat la fel doarca o bagain cur nu in ***** sa inteles si daca e inacelasi timp fata moare de placere
anonim_4396 întreabă:
Georgiana_4310 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: