Sincer, cred ca depinde de fiecare persoana in parte. Fiecare are parerea lui...eu nu sunt nici pro dar nici contra, depinde de situatie
Cred ca e destul de normal....nui nimic stasnik daca ai o relatie sexuala cu o persoana pe care de loc nu o stii
Eu nu. Tu vorbesti din experienta? Daca mai intri o singura data in contact cu mine, ne ciufulim.
Bun. Tu ai o problema cu capu'. Una mare. M-ai insultat in ultimul hal, fara sa-ti fi facut nimic. Ai vazut ca nu vreau sa continui si te-am blocat, asa ca ai inceput sa ma cauti pe TPU. Esti foarte disperata. Stiu ca e nasol sa nu te placa nimeni, dar nu eu sunt de vina. Pentru fiecare noua postare de a ta, voi da o raportare. Stiu ca doare ca nu primesti atentie, dar, din nou, nu e vina mea. Nu voi mai raspunde mesajelor tale - nu vreau sa amplific nebunia. Sanatate multa.
Exact ce spuneam. Nu te-ai uitat, m-ai cautat si mi-ai cautat intrebarile postate.
De asemenea, esti incoerenta. Sa nu mai mentionez faptul ca atunci cand ramai fara argumente (foarte repede - esti dasteapta de bauni), incepi sa (ma) injuri. Sunt convinsa ca vorbesti asa si acasa - probabil mami tau te alinta asa cum m-ai numit tu in mesaje. Nu imi pasa cine te place. Chiar nu sunt interesata sa te simti tu mai bine.
Referitor la avort - eu sunt sigura ca tu ai facut unul. Nu-mi explic de ce ai fi asa agresiva daca nu ai fi facut.
A fost foarte nedrept sa te legi de fata aia - n-o cunosti. E decizia ei. Stiu cazuri in care s-a folosit prezervativ, s-a folosit corect si tot a ramas insarcinata. As putea continua asa mult timp, pe fiecare mesaj trimis de tine. Dar ma plictisesti. Macar de ai fi originala. dar esti la fel ca oricare alta mahalagioaica - stiu dinainte ce vei spune. O seara faina sa ai.
P.S.: Pacientilor ca tine ar trebui sa le fie refuzata asistenta de specialitate.
anonim_4396 întreabă: