Bună.
Fiecare are educația și concepția sa.
Nu etse nimic ieșit din comun, este genul de băiat cuminte până când se va îndrăgosti de o fată/femeie cu care să devină și bărbat!
Pa, pa.
Este cel mai dragut lucru din lume:X. Doar pentru ca esti baiat nu inseamna ca trebuie sa te culci cu orice fata care iti iese in cale, ci trebuie sa o astepti pe cea potrivita.
Toti baietii au fost sau inca sunt.Mi se pare o prostie ca sunt considerati de altii urati, fiecare decide cand e momentu si cu cine vrea. poate asteapta o persoana mai speciala.
De admirat, inseamna ca acel baiat nu e un nesimtit care sare la instincte.
Parerea mea este ca e un baiat de nota 100:X desigur a fi virgin ( ca baiat) nu inseamna a fo pampalau sau chestii de genul ca nu este in stare ''sa rezolve'' o fata, ba din contra este un baiat de milioane care stie sa iubeasca si cauta fata sau femeia speciala si facuta pentru el :X:X
Sau un *** notoriu care ar vrea să găureascăsi el ceva, da e prea prost ca o fată să-şi desfacă picioarele în faţa lui.
Fi linistit nu-i nici o problema eu consider ca sexul trebuie sa apara dupa 25 de ani de aia se si vede societatea noastra destramata cum e, sexul cu prima fara cu care te casatoresti e demonstrat ca dureaza o viata mai ales daca ambii sunt virgini, nu baga in seama lumea rea e viata ta, nici eu nu prea le-am avut cu fetele am avut una apoi gata bine aia ma omorat cu ipocrizia ei, ca sa nu inebunesti din cauza lipsei sexului baga masturbare periodic nu uita sexul e un act matur nu copilaresc
Depinde,daca are 12 ani e normal, daca are mai mult de 18 ori e urat ori e gay.
In ziua de astazi virginitatea a ajuns o calitate iar daca tu ai peste 15 ani si esti inca virgin ei bine FELICITARI(fara gluma )
Daca un baiat este inca virgin asta inseamna ca e cu capu pe umeri si este sigur pe el ca inca nu a gaasit fata protrivita pentru el.
Trebuie să recunosc că sunt de acord cu tine. Virginitatea după 20 de ani mi se pare și mie penibilă.
Ma bucur ca nu sunt singura care cred asta!
Super tare! Asa ceva e mai rar si decat o fata virgina! Sper sa nu iti fie rusine niciodata de ceea ce esti!
Depinde la cati ani... Ca asa de can te nasti si pana la o anumita varsta esti virgin
anonim_4396 întreabă:
Robynetzz întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: