Te inteleg perfect si mie imi plac baieti aceea sa revenim la intrebarea ta este un gest de admirat sincer foarte frumos asa procedeaza un barbat adevarat la prima intalnire.considera ca esti norocoasa ca ai primit flori de la un baiat ca in ziua de azi mai rar
E absolut normal sa vina la prima intalnire cu flori. 99% din barbati asa ar face.
Bună.
Nu este normal să vină cu flori la prima întâlnire?
Atunci ce este normal să te întrebe: unde mergem la mine sau la tine să ne iubim? La asta cum ai fi reacţionat?
Una peste alta, acest băiat a dat dovadă de bună creştere, jos pălăria.
Nu este nimic de râs, ştie să respecte şi să aprecieze o fată la adevărata ei valoare.
Pa, pa.
Mi se pare foarte normal, inseamna ca e genul romantic si vroia sa fie un gentleman!
Bravo lui!
Nu inteleg de ce razi de gestul lui?! Inseamna ca ar fi fost mai nimerit sa traga prafuri pe nas de fata cu tine ca sa iti placa de el ca e vagabond?!
Eu cred ca asa 'vagabond' cum il vezi tu si ceilalalti, nu il meriti!
Eu as fi fost foarte fericita si placut surprinsa de un asa gest, pentru ca arata respect si bunsimt!
Acum depinde ce fel de persoana esti tu si ce standarde ai tu de iei in ras gestul lui!
Nu inteleg de ce tie nu ti se pare normal asta. Florile sunt un gest foarte dragut si ele mereu trebuiesc apreciate. Nu conteaza de cate ori te-a vazut, important este ca el te considera o fata speciala daca a facut acest mic efort pentru tine.Il apreciez pentru asta
E foarte ok daca ti-a adus flori. Daca te punea sa le mananci era mai urat, ca stiu un caz...
Mai bine ai aprecia gestul lui.Se considera ca a avut incredere in amicul vostru comun cand la randul lui a intrebat si el despre tine.Se pare ca pana la urma nu s-a dovedit a fi "un baiat rau" cum iti place tie, ar fi venit fara flori.Si-a dat si el silinta sa lase o impresie buna si sa faca ceva mai deosebit de la prima intalnire, sa te surprinda putin
Nu ma plang, am zis doar ca nu mi se pare chiar ceva normal ce tu sa ai intalnire cu o fata s'ua un baiat ca nu stiu ce esti ca esti anonim sa nu o cunosti te'ai duce cu flori? , si stai tu linistit ca materialista nu sunt si oricum a venit cu masina si m-a luat de acasa si sa spun sincer nu ma asteptam sa vina cu masina s'au ceva ca chiar nu ma intereseaza faptul asta, ca doar autobuzul nu imi sta in gat.
Deci ati intzeles total gresit majoritatea, nu am zis ca nu apreciez gestu, din contra o sa tzin bine de el ca baieti ca el rar in ziua de azi, dar eu sa fiu baiat la prima intalnire nu mas duce cu flori, poate as scoateo la un suc asa , insa am ramas si eu surprinsa cand am vazut, eu ca eu dar amicul care ne'a facut cun a ramas si mai surprins cand a auzit
E un gest frumos ca a venit cu flori, chiar daca e prima intalnire mai ales ca in ziua de azi putini baieti sunt romantici.
PS:Si prietenul meu mi-a adus un trandafir la prima intalnire chiar daca il stiam de o saptamana.
In general baietii care cumpara flori, de la prima intalnire vor sa faca impresie buna si mai tine si de educatie.