anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de un barbat care are varsta de 38 de ani?
Nu e însurat si nici copii nu are.
Relațiile lui cele mai lungi aveau între 1-2 ani.

15 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sigur are o problema daca atat de putin au durat relatiile lui cele mai lungi. Nu te sfatuiesc sa te incurci cu un asemenea om, cine stie ce probleme legate de comportament are.

| aditimus a răspuns:

Ai putea sa ii dai o sansa.
Depinde de tine.

| Andreeush a răspuns:

Dacă îți place de el poți să îi dai o șansă.

| Sofer a răspuns:

Ca nu și-a complicat viata și a dus-o bine. Vrei sa te bagi cu el?

| cristimihailov a răspuns:

Daca nu s-a lipit nimeni de el, ori e prea timid si fuge, ori e o problema. Cum poate si tu esti de varsta apropiata, nu are sens sa iti pierzi timpul sa vezi care este durerea.

Mergi mai departe, ar fi sfatul meu.

| alina2k18 a răspuns:

Pai ce parere sa am, ori ii place libertatea si nu doreste sa isi asume obligatii si responsabilitati facandu-si o familie, din motive pertinente sau nu si isi traieste viata prin vacante si distractii, ori e un l@bar naspet si vai poulicica lui de care nici o femeie nu vrea sa se lege laughing ca nu vede un viitor bun.
Eventual mai sta si cu mami de are 65-70 ani laughing, cam asa se intampla in majoritatea cazurilorwinking la astia trecuti de 35 ani.

| Antonia6789 a răspuns (pentru alina2k18):

Lol. Din potriva chiar le are cu femeile. Ma face fericita din toate punctele de vedere dar mi sa pare putin ciudat la vârsta lui sa nu aiba copii si relatii lungi.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun viata e ciudata.

| alexalx1234 a răspuns:

Probabil a avut un aspect fizic urat si le-a fost fetelor si femeilor scarba de el

| Antonia6789 a răspuns (pentru alexalx1234):

Pare mai tânăr decât 38

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu contează ce părere avem noi, contează ce părere ai tu. Daca te lași influențată de prietenii tai sau mai grav de niste persoane de pe acest site, arata doar că nu știi să gândești pentru tine.

| lorix a răspuns:

Daca la 38 de ani sta impreuna cu copile de 20, atunci cam e un ratat.

| Antonia6789 a răspuns (pentru lorix):

De ce sa fie un ratat?

| lorix a răspuns (pentru Antonia6789):

Nici nu stiu cum naiba sa iti explic cat de nefiresc este!
Pur si simplu tu esti un copil iar el un matahaloi in toata firea care, se pare, nu e-n stare sa atrage femei de-o seama cu el asa ca se baga pe "prospaturi" ca sa aiba sa dea la buci. Ia stai si gandeste-te, are planuri serioase cu tine? poate o familie in viitor, copii, va cunoasteti familiile intre voi? ai tai stiu de el, sunt de acord cu relatia voastra? tu ai incredere in el?
O fi bun sexul intre voi acum, dar mai tarziu te vei trezi la realitate ca nu ajunge doar atat pentru o relatie sanatoasa.
Si da, stiu ca tot ca tine vei face, asa c-ai sa vezi tu singura in viitor.
Clar cineva nu si-a batut capul destul cu tine atunci cand trebuia.