Fa o vizita la medicul Androlog / Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Medicul e cel mai in masura sa isi dea cu parerea si sa iti ofere si solutii.
Intrebai de parere.
E mic, ce rost are sa mintim frumos?
Insa nu da crezare unora de pe aici care pun accent pe sexualitate. Sexul nu e totul in viata.
Exista femei cu libido scazut.
Exista traume care inchid sexualitatea pentru o femeie (nu neaparat viol)
Sunt alte femei care prefera un barbat atent si iubitor, nu o scula la propriu si la figurat!
Iar fizic vorbind, barbatii aia cu scule de 20 cm, nu pot folosi tot organul! Tot cu primii 7-10 cm lucreaza si ei in majoritatea timpului.
Partenerele tale ce părere au avut?
Poți compensa cu bani multi sau cu inteligenta. Și dacă te operezi mai mult de 2 cm nu câștigi.
Pai una de 12-13 e mica, deja una de 7 îți dă dauna la psihic!
Nu am avut niciodata o partenera deci nu stiu ce parere ar putea sa aiba. Oricum nu prea conteaza pentru mine pentru ca eu ma simt bine in pielea mea plus ca nu marimea conteaza dar eram si eu curios de parerea altora despre un penis mic.
De ce nu ai avut? Tu câți ani ai?
Pentru ca am fost un baiat mai retras/timid in scoala si in liceu. Am 28 de ani.
Am înțeles. Multi înainte!
Încearcă să ieși din zona de confort, sa îți depășești condiția că poți, daca nu te poți duce la prostituate pe ele nu le interesează că ești timid sau de mărime.
Eu zic că tu cu o fata virgina te-ai potrivi, nu o să o intereseze mărimea baghetei.
Ce inaltime ai? De curiozitate
1.65
Ai avut vreo discutie cu tatal tau? Il mostenesti? Ati vorbit despre cum a reusit el sa isi faca o familie?
Nu pentru ca nu am avut niciodata o relatie apropiata cu tatal meu(si nici acum nu am) plus ca lipsea des de acasa din cauza serviciului. Pe mine m-au crescut bunicii(cand mama era ocupata) si mama atunci cand era acasa. Tatal meu nu s-a implicat in cresterea mea decat financiar si atat. Deci ca sa-ti raspund la intrebare nu am avut niciodata o discutie cu tatal meu pe tema asta.
E mai mic, dar nu e nefunctional, deci e ok. Esti sub medie dar nu esti cu mult, nu te gandi ca toti barbatii au scule de 20 de cm ca esti departe de adevar.
Totusi, cum de nu ai avut partenere pana acum? nu iti doresti?
Pentru ca am fost un baiat mai retras/timid in scoala si in liceu.
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: