El o place dar nu vrea o relație serioasa dacă ea e genul cuminte, sau poate ca deși îl vede ea gagicar e posibil sa fie destul de timid și sa l sperie ideea de relație. Depinde cum se înțeleg cei doi, ce discuții au, faptul ca o vede frumoasa nu garantează ca sentimentele lui sunt profunde, ea dacă vrea sa fie cu el trebuie sa mai aibă un pic de răbdare sa se cunoască mai bine și sa înțeleagă ea singura natura sentimentelor lui, e greu sa ști ce are în cap un om și dacă îl cunoști, noi aici ne dam doar cu părerea
Parerea mea este ca si tu esti obsedata de nunta, vrei nunta la 16 ani si copii,familie,casa,vrei sa fi mama dar nu ai scoala terminata,un loc de munca,da visezi la relati serioase, baiatul vrea sex il inteleg e uman, natural, nu vreti sex vedeti de gay, asexuali, masculi fara testicule etc
Prin relatie nu ma refeream la asta....doamne sfinte...
In sf se aprinde ceva in creierasul tau
Nu e totul in viata doar despre sex...cel putin nu pentru mine...
Nu,e vorba de banii,ipocrizia, falscitate, minciuna, teatru, drame
Deci zici ca si el o iubeste?
Da.
Cum sa se mai "distreze" si cu altele daca ar fi intr-o relatie cu ea? E normal sa fie asa.
Ea il place mult pe el.Dar in mintea lui ce e? Daca il intreaba prietenii spune de ea ca e "perfecta"...atunci ce il opreste?
Vad ca multi nu ati inteles intrebarea. Ceea ce va intreb eu este ce credeti...el o iubeste? Sau o vede ca pe o simpla distractie, usor de inlocuit, ca oricare alta...
El nu își dorește ceva serios, se distrează pe moment și are o oarecare simpatie. Sau poate că ea nu i-a dat semne că ar vrea o relație, așa că nici el nu insistă
Cica el nu isi doreste nimic serios la 17 ani,dar ce iti doreasca un baiat la varsta aia? nunta,familie,copii,nevasta,nici macar nu are un loc de munca, scoala terminata, nu traim doar ca sa facem copii, inca mai aveti gandirea aia din evul mediu =fetele sunt masini de facut copii, asta la 16 ani daca ramane gravida viata ei e distrusa complet si viata lui, deci despre ce discutam el simte dorinta sexuala involuntara, sa faca sex protejat si asta nu povesti cu relati serioase
Nu era menționată vârsta când am răspuns! Sorry! Desigur că nu poate fi ceva serios.
Bine cu femeile in general nu ai ce sa faci pe termen lung ceva serios
Cand am spus relatie serioasa ma refeream in sensul ca nu te pupi acum cu una si dupa o ora cu alta...asta e distracție...nu relatie
Fiecare vede viata in mod diferit
Clar
Stai asa, cum adica nu ai ce sa faci pe termen lung?
La ce te referi?
Exact ce am afirmat, am sa cred ca nu e asa cand am sa intalnesc o fata si o sa fac ceva serios pe termen lung cu ea, in caz contrar nu cred, nu o sa cred in vechi