| piisycutzza a întrebat:

Ce parere aveti depre o fata virgina la 20 de ani? Nu una banala si plata. Ci una frumoasa cu forme pe care toti baietii ar vrea sa fie in pat cu ea. Care mereu viseaza la baiatul perfect. In plus fata aia se intampla sa nu fi avut nici un iubit din cauza orgoliului. Nu din cauza religiei sau a altui motiv, chiar daca e foarte dotata de mama natura.

29 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

De unde stii ca esti "diferita doar pe plan sexual" daca esti virgina"?! Ai facut Petting din greu si acum nu mai stii ce sa mai faci?!
Oricat de dotata ai fi de la natura, fara o educatie solida, corecta, si un orizont cultural adecvat, sorry, esti doar dorita carnal si atat! Pentru ca intre dotare si valoare personala intrinseca, complexa, este doar efortul tau personal de evolutie si dezvoltare personala.
Fara asta, poti fi remarcata curand in vreun bar, acostata si facuta mireasa repede, pe baza sigiliului himenal, iar apoi, foarte repede poti deveni un subiect de can-can, din cauza problemelor din cuplu, daca te-a luat unul plin de bani si care te controleaza la sange si te tine din scurt.
Mai sunt virgine la anii tai, stai linistita.
Relax, baiatul perfect nu exista, ci, cel mult unul cu ceva probleme la mansarda, si care ar fi marioneta ta si de care te-ai plictisi destul de repede.
O solutie salvatoare bilaterala ar putea fi ca ambii sa fiti ceva de gen pocaiti, cuminti, ignoranti si happy ever after.
Trezeste-te, viata nu e o poveste!
Pune mana si citeste si invata si afla cat mai multe!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Jalnic darar domnul sa vina un baiat istet si sa te puna capra

| ania a răspuns:

O părere foarte bună/Dacă e din cauza credinței, adică nu vrea să comită păcatul curviei, cu atât mai bine, Dumnezeu e credincios și o va ajuta să găsească un soț care să prețuiască virginitatea ei și are cele mai mari șanse să aibă o familie fericită și o viață sexuală super după căsătorie.

| MadRabbiT a răspuns:

Este o fata ca oricare. Nu conteaza daca e virgina sau galeata, si olgoliu e un lucru rau, poate cauza multe chestii certuri invidie, etc, e bine sa fie lasat deoparte.

| RAY a răspuns:

Cum a baiatul perfect? Tu crezi ca suntem perfecti? Virginitatea nu-i o garantia, iar omul nu-i facut sa stea cu cineva o viata

| corbulalbrosu a răspuns:

Eu unul i-a-si propune sa participe neaparat la cateva sedinte psihologice dar cu un psihoterapeut foarte bun, nu unul de duzina. happy

| mihai69 a răspuns:

E alegerea ei și nu suntem noi în măsură să o judecăm.
Că e posibil mai târziu să-i pară rău, e altă poveste. Așa cum e la fel de posibil să nu-i pese și să moară fecioară. Care e de fapt problema voastră în asta?!?

| Emilian65 a răspuns:

Foarte buna. Fata vrea sa se pastreze virgina pentru cel care ii va fi sot pe viata.

| LoveSleep a răspuns:

Am senzația că e grasă.

| Sofer a răspuns:

Pisicuta nu esti tu cumva fata care o descrii?

| Florentina9210 a răspuns:

Si daca e plata inseamna ca e banala? Cretina mai esti. Crezi ca daca este cu forme si ''rupta'' de toti asta nu inseamna ca e ''perfecta''? Imi place cum visezi!

| Kaℓi a răspuns (pentru Florentina9210):

Cum poti sa-i spui "Cretina mai esti."?!?
Nu ai de unde sa stii cum e, nu e frumos sa o categorisesti in felul asta si fiecare are dreptul sa puna ce intrebare vrea.
Urat din partea ta!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Kaℓi):

Dar ea ce drept are sa psuna despre tipele ''plate'' ca sunt banale? A?

| Kaℓi a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu a spus asa ceva.

| WaterDrop a răspuns:

Este o persoana vanitoasa si visatoare care se va lupta cu multe dezamagiri, iubiri oarbe si plictiseala in viata.(si nu nu ma refeream deloc la partea cu virginitatea aici.Acolo este decizia ei si fiecare poate schimba asta cand simte ca este momentul).Sa coboare cu picioarele pe pamant pentru ca nu va obtine ce`si doreste.

| WaterDrop a răspuns (pentru WaterDrop):

P.S: Fetele "plate" sunt mai fericite! Iar banale nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orgoliul o face inabordabila sau respingatoare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să lase din pretenţii.
Am căzut de pe unicornul meu roz când am văzut asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica una care il asteapta pe Fat-Frumos? Care crede ca povestile sunt realitate? Care are doar pretentii si asta se bazeaza doar pe felul in care arata ea? Care confunda atractia sexuala cu atasamentul? Care nici macar nu va stii sa se poarte intr-o relatie si, pentru ca nu a mai fost cu cineva pana acum, va fi extrem de posesiva, geloasa si plina de crize? Pastreaz-o.

| bogdan72 a răspuns:

Nu pot sa imi dau cu parerea ca daca X, inseamna neaparat ca Y, mai ales daca nu cunosc.
Dar daca ar fi sa intalnesc una, m-as gandi ca orgoliul ei este exagerat si ca se apreciaza pe sine la o valoare mult mai mare decat ar fi cazul. Il asteapta pe Fat-Frumos? E ok sa crezi ca o sa apara dintr-o padure in armura de aur, pe cal alb, special pentru tine... cand ai 5 ani. Cu timpul, insa, realizezi ca esti o fata frumoasa printre multe altele. Ma rog, poate sunt prea aspru. Dar i-as spune acelei fete, totusi, ca timpul trece. Daca baiatul perfect nu apare nici la 25, atunci ce-o sa mai faca?

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Eu nu pot sa am o parere, deoarece cunosc o fata care are 30 de ani, locuieste singura, si pana acum nu a avut parte decat de barbati care sa profite de formele ei si de frumusetea ei.
Chiar si daca au trecut prin patul ei si barbati care sa o trateze ca pe o regina, ea tot astepta ceva mai bun.
In acest moment vrea sa plece prin state juma de an, ca aici nimeni nu o place. Ghici de ce...

| piisycutzza explică:

Ce vi se pare unora ceva asa ciudat despre o fata cuminte? Fetele plate nu dunt mai fericite. Ci din contra ca sunt complexate de aspect(unele)

| WaterDrop a răspuns (pentru piisycutzza):

Complexate multumita persoanelor care gandesc asa si culmea le faceti un favor multor baieti care stiu sa le faca un compliment pentru ca ii vor aprecia mai mult, insa se vindeca asta.Invers nu se poate, doar prin operatie.

Cumintenia nu are nimic de`a face cu vanitatea si visarea, iar baiatul ala perfect pe care il tot asteapta ea, isi va bate de joc de ea si o va folosi.

| piisycutzza explică:

Cand zic cuminte nu ma refer ca sta sigilata de civilizatie. Este o fata normala care merge prin baruri si face alte chestii ca una de varsta ei. E diferita doar pe plan sexual

| Florentina9210 a răspuns (pentru piisycutzza):

Aha, o fata care se respecta, nu merge prin baruri.

| piisycutzza explică:

Nu, nu sunt eu

| piisycutzza explică:

Nu v.a pus nimeni s.o criticati. De ce ati crede ca e doar o bucata de carne frumoasa fara inteligenta? Nu toate femeile frumoase sunt si proaste. Dar daca voi asa ganditi...

| Silviu276 a răspuns:

Nu ar fi intocmai ciudat sa fie virgina la 20 de ani cand e asa de dotata. Poate ca pastreaza totul pentru iubirea vietii sale.

| doctorul71 a răspuns:

Ramai asa... e cel mai bine, nimeninu te merita... si la cat de desteapta esti o sa ramai gravida si o sa faci un pui de maimuta