Nu mi se pare ok să-ți modifici tot facebookul în jurul relației, adică să ai numa poze cu parteneru, profil și etc. Dar cât timp ești o persoană activă pe această platformă, mi se pare normal să ai măcar o poză cu perechea. Adică e desutl de aiurea dacă pui mereu poze cu tine sau cu alte persoane și cu persoana cu care ești împreună nu.
Daca este o relatie sincera si frumoasa de prietenie sau dragoste, de ce nu? Afiseaz-o!
De reprosat iti vor reprosa doar invidiosi, nu cei care te plac sau te respecta.
Dar cum nu poti multumii pe toata lumea, este bine sa-i ignori pe toti si sa faci cum doresti tu.
O tâmpenie sincer. Pe tot Facebook-ul de exemplu, doar asta vezi în ziua de azi. Nici bine n-au intrat în relații că deja vezi poze cu ei, iar la comentarii vezi doar ceva de genul : "puiul meu", "dragostea mea", "mereu împreună". Și ce surpriză tot se vor despărți.
Nu-i tampenie, este doar un mod de a-ti exprima si arata fericirea, iar unii trebuie sa recunosc, exagereaza.
Daca sunteti la inceput de relatie iti sugerez sa nu postezi pe Facebook legat de voi doi pentru ca daca va despartiti dupa o sa primesti intrebari de la tot felul de persoane de ce?, cum s-a intamplat etc. Daca aveti peste 7 luni de relatie 1 an si sunteti siguri de relatia voastra atunci puteti posta ca sunteti intr-o relatie si poze cu voi. Sper ca te am ajutat!
Merci mult, așa cred și eu. Unii pun din prima săptămână când nimic nu e sigur si e cam riscant. Eu nu sunt intr-o relatie acum, dar intrebam pentru curiozitatea mea personala de a afla opiniile voastre.
Eu cred ca dacă ajungi în situația sa te simți stresat sa pui poze pe rețelele de socializare cu partenerul doar pentru a-i dovedi loialitatea ești deja într-o relație toxica. Nu trebuie sa faci ceva ce nu simți. Dacă te simți constrans/a la anumite acțiuni înseamnă că partenerul este unul manipulator și abuziv. Am trecut și eu prin astfel de relații in care i se părea ca dacă nu pun poze cu el sau pun poze cu mine mai sexi ca o fac ca să atrag alți bărbați etc și asa începeau discuțiile și tot ce îmi doream era sa fug din acea relație. Mai ales ca sunt o fire greu de controlat. Nu știu ce sa zic... Nu te lasă manipulat/a fa ceea ce simți.
Mulțumesc. Ai dreptate. Eu nu sunt intr-o relație moment dar voiam sa vad ce credeți despre acest subiect.
Aia mi se pare super simpatic ca partenerul sa se plângă că nu pui poze cu el.
Nu ai dat de nici un manipulator, ai dat de niste tipi care aveau vrăjeală 0, ți-a spus un adevăr iar tu ai intrat în defensiva. daca te iei după ce simți o sa ajungi unde te duce vântul. Nu unde vrei tu. Nu oricine se poarta frumos cu tine e și bun, cei mai mulți manipulatori nu îți dai seama ce intentii au.
anonim_4396 întreabă: