| ciocio1993 a întrebat:

Ce parere aveti despre aceastra atractie care o simt pentru o fetita.Ce credeti ma place? deci treaba suna cam asa : Eu sunt la liceu clasa 13-a si langa clasa mea a venit o clasa de a 9 a si m-am bagat in seama cu o boboaca de acolo stiti cum e...cum te cheama ce faci etc..si acum faza este ca a inceput sa imi placa de ea..glumesc cu ea ..ma uit de ea, ea imi zambeste mereu..ma ciupe cand sunt pe la usa clasei ei.mi-a dat id ei nr etc.o pup pe obraz zambeste cu mine mereu.dar treaba e ca eu ii zic ca sunt indragostit de ea..ca o plac ca etc...i-am zis daca ar vrea sa fie prietena mea.ea cica are prieten..etc..dar stiu sigur ca minte! ce credeti ma place? de ce se poarta asa indiferenta ..si naiba are 15 ani.

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Fetele de primara plac baietii din generala. Fetele de generala plac baietii de liceu. Fetele de... liceu plac si fac sex cu baietii de facultate. Cele de la facultate devin curvele oamenilor cu bani. Ei bine, gandeste... daca "fetita" ta mai merita sau nu atentia ta. Si daca nu am dreptate in ce spun, atunci intreaba-te de ce daca are prieten pe tine te pisca de fund dupa usa la scoala. happy

Daca vrei ceva serios, cauta o fata de varsta ta. Daca insa vrei aventuri, la fetitele descrise de mine gasesti căcălău.

Succes!

| Purec a răspuns (pentru Liviucu):

Tare tampit mai esti laughing) iar dupa fata, pe tine nu te place nicio fata. Ai fata de homeless.

| Liviucu a răspuns (pentru Purec):

Gelosule, cum ai ajuns tu la concluzia asta, anonimule fara avatar? E vreo problema, ne stim de undeva de nu poti sa te abtii? Stoarce-ti cosurile de pe frunte si apoi discutam. Abia ai schimbat prefixul si esti misto pe aici. Puţosule.

| Purec a răspuns (pentru Liviucu):

Fata te recomanda happy Iar felul in care generalizezi te face cu adevarat tampit. Ceea ce spui si ceea ce faci de caracterizeaza ca om. Iar generalizarile pe care le-ai facut in postul anterior arata frustrearea ta. Pana demonstrezi altceva, ramai la statutul de homeless virgin happy

8 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Nu te place/consideră că eşti prea mare. That's it!
Sau poate chiar are prieten.

| Purec a răspuns:

Cum naiba ai reusit sa ajungi in clasa 13?laughinglaughinghappy esti asa mai special? Lasa fata in pace ca e mica

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Purec):

Licee tehnice sau seral etc au 13 clase straight face Atata nu ai aflat de la parinti?

| Dianaㄨ a răspuns:

Mai are rost sa-ti dau si eu un raspuns care chiar te ajuta? Nu. Pentru ca tu ai dat funda unui om care ne catalogheaza dupa **** pe care le-a avut in viata lui.

| robertt007 a răspuns:

Salut.Chestia este ca tu esti prea mare.Asta nu prea conteaza.Am vazut unii care sunt mai mari cu 4-5 ani.Mai informeaza-te daca are prieten. Daca are o lasi in pace. Daca nu, combinate.Sti cum este vorba aia:
-Las-o sa plece, daca se intoarce la tine pastreaz-o, daca nu renunti.big grin