anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre acele persoane care, deși au ajuns la vârsta de 25, 28 de ani, nu au avut, nu vor și nici nu simt nevoia să-și facă o relație?
Mă refer aici la persoanele în deplinătatea facultăților mintale și fizice și care arată cât de cât atrăgător.

Răspuns Câştigător
| AlinMrs a răspuns:

Aici e vorba de un motiv subiectiv argumentat de n motive.

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dezamagiri din trecut, lipsa de incredere, libertate, putere financiara mai mare, nivel de destrabalare 100%, viata mai linistita fara stres. Ultimul lucru nu simte nevoia de a avea un copil, gen mie nu imi plac

| romeo78 a răspuns:

Sunt persoane rănite emoțional, sufletește atât de grav, încât au hotărât să fie singure.
Sau persoane narcisiste care nu suportă prezența unei alte persoane.
Sau persoane, care în copilărie li s-a indus ideea "că nu sunt bune de nimic", foști copii, de la care părinții au avut mult, mult prea mari pretenții față de capacitatea copilului și pur și simplu l-au distrus psihic, făcându-l să nu mai aibă niciodată încredere în el!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că au decis să își trăiască viața altfel.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nicio parere, fiecare cu treaba lui, daca ei nu vor asta, asta este.

| Mosotti a răspuns:

Pai parere buna daca ei asa simt, ca inseamna ca le e mai bine asa.

Stiu cazuri asa, nu fac relatie pentru ca stiu ca nu e cine stie ce, stiu ca la inceput e frumos si bine, si apoi mai mult stres, obligatii, dependenta si altele. Adica gandesc la 25 ani ca aia de peste 50 care exact asa spun, si o spun in masa, nu cativa.
Si deci nu vrea sa-si f norocul! Adica ia in seama ce zic batranii cumva.
Stiu vorba aia "casatoria e un butoi cu rahat cu un strat subtire de miere", vorba care e de generatii, si daca e zisa de generatii, e clar ca asa e, ca nu iese o zicala daca-s putine cazuri.

Ca or avea aventuri e altceva, din alea aveau, dar nu rel serioasa.

| Freya1 a răspuns:

E treaba lor.
Dacă vor simti nevoia cândva sa isi faca o relație o vor face. Daca nu, isi vor cumpara câteva pisici si vor imbatrani cu ele

| Mopmop a răspuns:

Nu stiu daca e o intrebare personala sau e la modul general.
In ambele cazuri cel mai bine e ca persoana in cauza sa aleaga cum vrea sa traiasca indiferent de parerea celor din jur!
Ca e vorba de familie, cunoscuti. De prieteni nu zic nimic pentru ca un prieten adevarat te accepta asa cum esti fara sa te judece!

Răspuns utilizator avertizat
| Rux04 a răspuns:

Bună. Fiecare are dreptul să-și aleagă cum vrea să trăiască. Eu nu îi judec.

| CassiusAlexander a răspuns:

Că sunt comune în ziua de azi.

| DenqOO a răspuns:

In ultima vreme am vazut o groaza de asemenea persoane si cele mai multe fete. Dar am vazut si la varste trecute chiar de 30.
Cred ca daca ai duce aceste persoane la un psiholog nu sunt chiar in deplinătatea facultăților mintale, s-ar putea sa aiba anumite probleme in ceea ce privesc relatiile si persoanele de sex opus.
Pot spune ca au suferit din cauza unor persoane de sex opus pentru ca nu au primit iubirea pe care si-o doreau sau din cauza faptului ca au fost respinse, prefera sa nu se mai implice ca sa nu mai sufere.
Si mie mi se pare ciudat, pentru ca am ajuns sa vad o groaza de asemenea persoane.

Răspuns utilizator avertizat
| FOG92 a răspuns:

și care arată cât de cât atrăgător pai tocmai aici e spilu ca nu arata cum spui tu, ca daca ar arata ar fi avut pe cineva in viata lor...un om care nu vrea o relatie dar e capabil sa aiba una din punctul meu de vedere nu e sanatos la minte, in schimb invers e GROAZNIC TERIFIANT... fara relatie e ca si cand esti mort traiesti degeaba

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru FOG92):

"E ca si cum traiesti degeaba" bla, bla, aberatii, bla, bla!

| Musca88 a răspuns:

O intrebare foarte specifica... Poate doar vrea sa se distreze acum in tinerete fara relatie sa umble cu mai multe si dupa 30 de ani in colo sa-si faca o relatie serioasa. Sau poate pur si simplu nu-si doresc o relatie serioasa.

| Adolf8 a răspuns:

Este o alegere personală. Însă este un lucru destul de normal în vest, doar în România ești judecat drept cu probleme serioase dacă nu ai parteneră sau nu îți dorești copii.