Odata pe saptamana unde lucrez vin 2-3 Vip-uri(actori,cantareti,s.a.m.d) si chiar am poze cu foarte multi, vorbesc cu ei foarte deschisi toti Ok, dar Alex? pff zici ca este...*** se crede de parca ar fi regele pamantului, si de fiecare data cand vine il pun sa astepte pana ii aduc comanda 30-40 minute la cate arfe are in el.
Are un stil aparte. E rrom si cu toate astea nu canta manele :]. Si e mandru pentru ceea ce a devenit :]. Respect din toate inima el si connecter sunt singuri rromi ce canta muzica usoara :]. Mai ales house;]. Respect :]
Atata timp cat nu canta manele...e super.
Omg...il ador.Are un stil aparte de a canta, are un profil de admirat(in ceea ce priveste cariera sa).E frumos si o voce ca a lui nu o gasesti de 2 ori. Daca m-ar pupa Alex Velea vreodata pe obraz nu m-as mai spala 1 saptamana pe fata
Oricum, sper ca te-a ajutat raspunsul meu!
Ciaoooooooo
Mai nu stiu,la inceput aveam o parere buna despre el,si acum este okay,nu am nimic cu tipul,din contra,il admir,nu canta manele,canta muzica buna, oricum citisem undeva ca el a fost cu multe fete, si cu peste 50 a declarat ca a facut dragoste(am ramas proasta la monitor),si nu imi place faptul ca imediat dupa ce a devenit faimos,si-a facut numai tatuaje,sincer imi plac tatuajele,dar nu stiu,nu mi-a placut cand am auzit stirea,acum sunt okey. Tipul mi se pare in regula, canta bine, am o melodie care imi place mult de la el.
http://www.youtube.com/watch?v=ZQN3hQ4c-to
Este in regula pentru mine, faza cu cele 50 de fete:)), si aia cu tatuajele m-a lasat asa cam...mhhm *gesticuleaza*.dar in rest e in regula.
Alex Velea mi se pare un artist care a facut multe pentru industia romaneasca.Imi place cum se imbraca imi place ca nu are fite si vorbeste deschis cu fanii.Eu nu cred ca e rom el nu a declarat nimic...
Oricum mi-a facut o parere foarte buna la un concert de a lui.