| Cristina_7964 a întrebat:

Ce parere aveti despre anticonceptionale? si daca ati avut probleme din cauza lor, va rog sa-mi spune-ti. as vrea sa iau si eu, astept parerea fetelor, nu a baietilor!

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu se iau dupa ureche, sau recomnadate de altele, la care au avut efect! Fiecare organism este unic, cu particulartaile lui, si reactioneaza in consecinta!

Du-te la medic, si ia ce iti va recomanda el! Nu merita sa te dereglezi pentru comoditate sau nepasare!

| Rukhsandra a răspuns:

Cum a zis si @ AnnA du-te intai la ginecolog si nu lua de capul tau ca Gingirica a luat si ea anticonceptinale din astea si na avut nimic.Fiecare femeie are organismul ei.Asa ca medicul ginecolog stie ce si cum sa-ti dea.Pana atunci foloseste prezervativele

| Marynna a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de planificare familiala.acolo sunt si mai ieftine decat in farmacii si le iei si la recomandarea medicului.Iti va face o fisa, pe baza unor intrebari, iar medicul va hotari care anticonceptionale sunt pentru tine

| camelya_1945 a răspuns:

Eu iau yasmin de 4 luni la recomandarea medicului ginecolog, ma simt bine cu ele, ciclul vine la timp, fara dureri, mi-au crescut sanii considerabil...Mergi si tu la un ginecolog sau la planning sa-ti recomande ceva potrivit pentru organismul tau

| AnnUshcA a răspuns:

Anticonceptionalele trebuie sa fie recomandate de un medic ginecolog pentru a nu pati altele

| AnnUshcA a răspuns:

Mai intai de asta trebuie sa mergi sa te consulte un medic ginecolog so sa-t recomande anticonceptionalele care ti se potrivesc organismului tau unele sunt tari, unele prea tari, mai slabe etc