Totusi.Eu ii gasesc super dulci, si chiar ma excita Nu radeti acum, dar ii ador. Tare mi-ar placea sa vad unii dinastia pe strada:X
Cum imi plac si mie lesbiencele, asa iti plac si tie astia. Same ***.
Da...cum eu nu pot intelege ce vedeti la lesbiene.Tu gasesti gayii.emo...de-ti vine sa vomitiMie-mi place sa ma uit la astea si daca ar fi sa fie doi ocalari si mie mi-at veni sa vomitDeci totusi nu stiu daca e vorba ca-s gay, totusi i-mi plc ca-s emo.Genul de baieti care nu stiu sa faca altceva decat sa fumeze, care ii pui sa-ti ridice un sac de nisip si se caca pe eiIi adorSi mi-ar placea rau sa cunosc unul
Nu prea ma intereseaza ca aia sunt gay sau nu, dar sa te saruti in public in halul ala... daca era si un cuplu normal ar fi destul de scarbos. Crezi ca trebuie sa fi emo ca sa te comporti cum zice tu acolo(cu sacu si astea)? neah trebuie sa fi doar lenes
MdaDar asa arata un baiat emo,la cat ii de slab si pricajitSi tocmai aia e misto, ca se saruta in public, ai vazut ce fain treceau femeile alea cu copii si se holbau?Eu m-as fi dus si m-as fi bagat direct intre ei doi
Eu cu siguranta nu as face asa ceva In fine, eu inchei aici, daca e ceva ai mesajele private la dispozitie.
Imi dau lacrimi,sincer am incercat si eu, si sincer? foarte frumos... poate chiar mai bine decat fete, poate
zOoZoLeee întreabă: