| nicole00 a întrebat:

Ce parere aveti despre avorturi? Am 18 ani si acum cateva lunii, intr-un moment de slabiciune, mi-am dorit sa raman insarcinata ..mentionez ca nu am facut niciun fel de analiza de "compatibilitate"cu iubitul meu si la 1 luna de sarcina ma simteam foarte rau si am hotarat sa avortezz deoarece mi-a fost frica ca bebelusul sa nu se nasca cu malformatii P.S Intre mine si iubitul meu de atunci exista un grad de rudenie. Sfaturi ceva? Va pup

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Faptul e consumat oricum....Si tu te-ai gandit sa faci sex tocmai cu o ruda? V-ati lasat,, dusi de val''! Poate asta se intampla pe 15 -16 ani, nu la 18!
In general sunt impotriva avortului, dar sunt cazuri in care acesta se impune.
Banuesc ca te-ai sfatuit cu cineva cand ai facut acel avort, ca sa vezi de unde vine acea stare de rau, daca a venit din cauza sarcinii!
Tot cea ce te pot sfatui, e renunti sa mai vezi acel barbat ca si iubit, daca zici ca e ruda! Vei evita pe viitor asfel de accidente!

18 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Eu ca baiat nu pot sa ma pun in ipostaza unei femei care trebuie sa ia o decizie ca asta....dar..in general sunt impotriva.

Avortul e solutia omeneasca atunci cand copilul respectiv are malformatii.
O viata cu un handicap sever e o tortura..nu un cadou.

Dar in general ajung la avort fete...care vor sa faca asta din cauza propriei lor prostii.
S-a lasat dusa de val,,, a avut un moment de slabiciune,,,,, a facut sex cu o ruda,, etc

Numai respect pot sa am pentru persoane de genul asta.

| nicole00 explică (pentru Apache):

Sunt om si am slabiciuni ca oricare altul. Crezi ca daca stiam ca copilul nu va fi ok mi-l mai doream? Suntem rude indepartate, dar m-am gandit eu ca asta ar putea fi motivul malformatiei ne-nascutului.

| Oana92 a răspuns:

Inca nu imi vine sa cred ce am citit. Nu te supara, dar asta e prostie curata! Te apuca cheful de facut prunci la 18 ani! si cand ramai insarcinata il avortezi pentru ca te apuca frica! Te simteai rau la o luna de sarcina? Dar cum ai vrea sa te simti cand ai greturi, ameteli si cand corpul tau incearca sa se acomodeze cu o situatie complet noua, cu un corp in plus, cu o modificare hormonala? Ai crezut ca o sa fie cu malformatii? Dar cand ai vrut sa ramai insarcinata nu stiai ca sunteti rude? Si hai sa iti mai spun ceva: exista teste pentru diverse malformatii, pentru sindromul down si chiar si ecografiile iti pot spune daca vei avea un copil normal din punct de vedere fizic.

Serios: Cata minte ai in cap? Ce spui tu acolo sunt doar scuze...

| Alcyon a răspuns:

Depinde ce grad de rudenie exista intre voi. Daca erati veri indepartati, nu exista un risc atat de mare. In afara de asta, copii cu malformatii se nasc si in cupluri normale. De asta se fac, in timpul sarcinii, acele teste genetice. Eu cred ca ar trebui sa cobori cu picioarele pe pamant, deoarece copiii nu se fac asa, aiurea, cand ai chef de sex neprotejat, ci atunci cand ai o varsta si stii ca poti sa-ti asumi responsabilitatea cresterii lor. Nu-s niste papusi, sa-i faci si pe urma sa-i arunci. Trebuie sa te ocupi de educatia lor, sa-i ingrijesti cand sunt bolnavi, sa-i ajuti la teme, sa ai cu ce sa-i intretii (un copil te costa o groaza de bani).

| Seepty a răspuns:

Eu zic sa nu avortezi si sa-l pastrezi, pentru ca este un dar de la Dumnezeu si nu este o joaca.

| Hαppiηеss a răspuns:

Eu personal sunt contra avortului.
Pe langa faptul ca te afecteaza fizic lasa si traume psihice, gandeste-te ca ii iei dreptul la viata unui sufletel nevinovat.
Mai exista si posibilitatea sa nu mai poti face copii niciodata, depinde.
Eu sunt de parere ca te poti proteja, sunt atatea metode contraceptive la indemana tuturor, iar daca ajungi la un moment dat in situatia in care vrei un copil, cum a fost si cazul tau, te gandesti de 10 ori inainte de a ramane insarcinata, nu te poti juca cu viata cuiva la modul acesta.
Nu te judec, fiecare isi alege singur cine vrea sa fie.

| LoriLoL a răspuns:

Oare Dumnezeu cand ti-a dat viata a stat si s-a gandit oare sa-i dai viata sau nu acestei fete? oare cum am chef sa fac? tu nu esti in masura sa hotarasti ceva ce nu-ti apartine in primul rand. daca faci avort esti un om crud, egoist.

| nicole00 explică (pentru LoriLoL):

Eram cruda daca lasam copilul acela sa traiasca in chin. Am cunostinte care au copii malformati si nu sunt tocmai in culmea fericirii

| LoriLoL a răspuns (pentru nicole00):

Esti cruda oricum! in primul rand ca ti-ai asumat riscul de a-l face cu maltformatii! acum ai scuza ca era handicapat auzi?! tocmai ai devenit un om criminal. obisnuieste-te cu ideea.sa zicem ca iubirea e mare si intr-o zi te vei casatori cu aceasta persoana care iti este ruda.pentru ce te casatoresti daca nu vrei sa faci copii? de distractie? distractia te va costa scump.

| LoriLoL a răspuns (pentru nicole00):

Ori vrei sa te felicit ca ai facut un copil ''fericit'' luandu-i dreptul la viata? cata gandire limitata ai

Nu am nevoie sa ma feliciti. Am luat aceasta hotarare dupa ce m-am sfatuit cu medicul.

| LoriLoL a răspuns:

Faptul ca exista grad de rudenie intre voi nu este o scuza sa te razgandesti ca nu mai vrei acel copil.asta a fost alegerea ta 'inteleapta'

Pt ca, am zis risca sa fie un copil malformat. Nici eu n-am fost in culmea fericirii ca l-am avortat.

| ClauditaSmile a răspuns:

Wow! Dude unde va este minte? Sczue ca am pus intrebarea. De ce nu ganditi inainte de a face sex la ideea ca cu cine faceti sex si daca va potriviti. Eu sunt impotriva de a face sex cu oricine imi pica in mana si de a mai face si sex nepotrejat daca nu sunt pregatita sa am copil. Nu am nimic cu avortul, a il poti folosii in cazul in care ai fost violata s-au prezervativul s-a spart.
In cazul in care prezervativul se sparge te mai gandesti sa pastrezi copilul deoarece ai facut sex la o varsta destul de potrivita, maricica cu o perosana cu care te intelegi bine, o iubest, te iubeste si puteti avea o relatie pana la adanci batraneti.

| SpeșălGirl a răspuns:

Doamne! E groaznic sa faci avort! Nu e vina copilului,ca mama lui e proasta!(acum vorbesc in general). Adica,sa fim seriosi,inainte te gandesti:'ba,dar eu am cu ce sa hranesc copilul asta?';'sunt pregatita sa fac pasul asta'? No! Toate se arunca cu capul inainte, fara sa le pese de consecinte, apoi toate ajung pe TPU.Of, of, of.

| nicole00 explică (pentru SpeșălGirl):

Am facut avortul pentru ca acel copil risca sa aiba malformatii? In locul meu ce-ai fi facut? tineai un copil handicapat care sa fie chinuit si sa chinuie toata viata? Judecati si asa.

| SpeșălGirl a răspuns (pentru nicole00):

In cazul asta este bine ce ai facut.