| vturcanu a întrebat:

Ce parere aveti despre baieti timizi? si ce sfat le dati ca sa scape de acest chin

Răspuns Câştigător
| biBii07 a răspuns:

De obicei baietii timizi sunt dulci, asta daca nu ai vreo intentie cu ei, ca daca ai devin enervanti deoarece fata este nevoita sa faca primul pas in orice situatie, dar in oricecaz are de cele mai multe ori de pierdut.
Ai fi tu nu este un chin, de obicei socializarea ii scapa de timiditate.

6 răspunsuri:
| Douapunccteunics a răspuns:

Nu e chin happy. Sa stea mai mult cu baieti poate ai trecehappy

| geo16 a răspuns:

Scapi de timiditate odata cu cresterea in varsta si socializarea.
Sunt multi care au ceva in cap dar le e rusine sa zica, sa ne dam seama cum gandesc.

| Anonim_5618 a răspuns:

yawn... Am avut un prieten timid laughing
Nu inteleg ce e cu timiditatea asta, ca nu te inghite nimenihee hee.

| misa_9064 a răspuns:

Si eu sunt timida de cele mai multe ori cu persoanele din jur dar mai ales cu prietenii.Este un fel de,, chin" pentru ca nu prea ai curaj sa iti spui parerea si ...ramai asa.Este nasol dar te socializezi bine cu persoanele din jur pentru ca te cred dragut.
Deci fa-ti curaj si...ai incredere in tine! Nu uita ca ai prietenii care te accepta asa cum esti! E asa am facut!

| misa_9064 a răspuns:

Si eu sunt timida, mai ales cu persoanele din jurul meu.Este nasol cand cineva aduce jorba de chestii jenante si parca iti vine sa intri in pamant, sau cand vrei sa iti spui parerea si. parca iti e frica sa nu rada acea persoana de tine. Dar de obicei genul acestia de oameni sunt de treaba si politicosi.Gandeste-te ca e mai bine asa decat sa ai un tupeu fata de ceilaltihappy

| Razvan a răspuns:

Mie mi se par de treaba.Am multi amici timizi si mereu le fac cate o poantawhistlingNu se supara, ma stiu cat de imprevizibila suntwinking

Întrebări similare