Nici o parere, asta daca o fac cum trebuie.
Nu asta e problema, are balta peste, problema e ca sunt multi pescari nepriceputi.
Mai ales cei care incep cu "buna ce faci" sunt chiar penibili.
In rest, e dreptul lor sa incerce si datoria lor!
Cam la fel cu aia pe care o am față de pescarii de pe malul lacului: oamenii încearcă. Dacă sunt ființe care cred că o nadă în cârlig e la fel cu ceea ce caută în viață - își merită soarta!
Pãi daca sunt penibili si fraieri, cei care agatã pe TPU. Cum sunt? :/
Handicapați sau copii mici
railor
Deci spui ca baieti sa incerce real apoi tu spui ca nu vrei asta,deci te contrazici singura,daca si alte fete sunt ca tine atunci isi dai seama de ce am dreptate,romancele nu se lasa abordate de necunoscuti iar a apela la socializare virtuala nu este un lucru rau, curios e faptul ca va place sa primiti like pe Facebook dar va plangeti ca nu vreti, ce e rau in a vorbi cu un om pe net, uite noi vorbim intre noi acum, e ceva rau in asta, nu vorbim de filtru, de a agata, vorbim de conversati
Nu ma contrazic deloc.
Am zis si mai sus ca una e cand cunosti un om din priviri sau printr-un prieten comun, alta e cand se baga un necunoscut in seama. Nu e nimic in neregula sa socializezi. Dar sunt situatii si situatii. Una e sa faci un curs si sa cunosti oameni acolo. Alta e sa vezi o tipa pe strada si sa fii: TE FTZI?
Nu stiu cui ii place sa primeasca like-uri eu am aceeasi poza de 5 ani pe FB .
Am descris mai sus ce e in ce situatii e in neregula a vorbi cu un om pe net.
Dar despre o fata care spune ca tine si vorbeste cu x pret de cateva luni prin mesaje, cum este?
N-am inteles.
Cand o fata care afirma ce afirmi tu, vorbeste cu un baiat prin mesaje, de ce face asta?
Te referi aici, pe TPU?
Hai sa spunem ca da
Ori iti raspunde din politete, ori nu crede ce spune.
Numi raspundea ca eu nu sunt obsedat sexual, ma intreba, va place sa va bateti joc
Nu sunt copil si viitorul meu e asigurat. N-ai altceva mai bun de facut? Daca imi puneam un nume serios aceeasi persoana eram, si la fel de anonima, asa ca du-te si fii ilogic in alta parte. Mergi si streseaza niste tipe ca pari cam plictisit.
Eu uneori chiar nu inteleg ce scrii.
Nu esti atenta la conversatie, nu urmaresti cursul conversatiei
Degeaba sunt atenta, uneori nu te inteleg.
Sunt misterios
Da, esti
Am inteles ca acest lucru este bun, misterul, indiferenta atrage sexul opus
Nu stiu, mai, nu ma pricep la sexul opus
Daca nu e vorba de femei si refuz, de ce te frustrezi aici? Treci peste, ca viata-i scurta, nu mai plange pentru seen-uri si pentru ca cineva are numele supadeceapa pe un site.
Eh tu nu ai idee de ce ajung unii frustrati, sunt jmeni ei dau jat tipelor si le ignora existenta
Uita-te la @nimportequi, exact genul crizat pe care l-am descris mai sus
De ce sunt dubiosi? e mai ok sa vorbesti cu o fata necunoscuta care o întâlnești in parc de exemplu? ti ar placea sa vorbeasca un necunoscut cu tine?
E super aiurea, dar aici s-a mutat comunicarea, multora le e frică să vorbească în real
Dar de ce in parc? Eu majoritatea persoanelor le-am cunoscut prin prieteni comuni, scoala etc.
Eu nici macar nu sunt interesata de barbati. Am trecut Intr-o relatie si tot imi scriu... nu inteleg ce-i face sa creada ca imi pasa de existenta lor, multi scriu chiar daca nu ii ai la prieteni. Nu-i inteleg deloc. Si vin cu niste replici din alea, de zici ca e cine stie ce chestie ca te-au bagat in seama si trebuie sa te simti flatata daca ii refuzi politicos crizeaza, daca le zici f u c k off crizeaza, daca le dai seen crizeaza. Eu cred ca sunt bolnavi.
Astia n-au auzit de Tinder?
De acord, dar eu ti am pus o intrebare tu ai evitat sa imi raspunzi, daca nu ai cunostinte, nu esti la scoala, nu pea ai prieteni ce faci? trebuie sa isi deschizi mintea deschisa si spre alte probabilitati, de ce este un baiat dubios care place o fata pe Facebook si i trimite un mesaj? desigur nu vorbesc de disperati
Pai si tinder nu e tot o retea de socializare?
Își încearcă norocul.
Să mă simt ciudat că nu am vorbit niciodată cu un străin pe Facebook?
Doar un disperat ii poate da un mesaj unei necunoscuta adicã lab@giu sau tip singur care nu e dorit de nici una, e la mintea cocosului
Atunci ce sa faca un tip singur? tu ai impresia ca fetele le place ca un necunoscut sa vorbeasca cu ele?
Am scris un raspuns foarte lung si am inchis tab-ul din greseala, imi vine sa plang.
Da, Tinder e o retea de socializare pe care stai cu un scop. Eu nu am Facebook ca sa agat, am ca sa comunic cu persoanele apropiate si multe alte fete la fel. Cel mai mult am boala pe astia care scriu desi vad ca ai pus INTR-O RELATIE. Si chiar daca n-ar avea, ce naiba iti da de inteles ca ar fi interesata de tine? Nu toata lumea isi pune viata pe Facebook, poate tipa chiar e intr-o relatie si iti pierzi timpul scriindu-i.
Una e sa te bagi in seama cu o persoana cu care te stii macar din priviri, alta e sa te bagi cu o persoana total nescunoscuta.
Ce va opreste din a socializa in viata reala? Chiar nu inteleg.
Intrebarea e de ce e acel tip singur
Cum adicã ce sa facã? Sa se bage in realitate.
Doar futangii si care nu au boase agatã pe Facebook. Mult mai ok e si sa o dai in bara real, decât sa agati pe Facebook
Tinder e aplicatie de matrimoniale, Facebook nu.
Poti sa imi raspunzi la intrebarea tu ai vrea sa fi abordata real de un necunoscut? nu te comporta crestineste
Nu vreau sa fiu abordata nici real, nici pe Facebook de necunoscuti. Credeam ca e evident
Uite dubiosii cum se simt sau esti femeie nebagata in seama?
nu trebuie sa fii femeie fatala ca sa patesti chestii de genul asta.
Nu cunosc niciunul care face asta asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea dar nu vad un lucru rau sa faci asta cand nu prea ai alte posibilitati. Oricum, cei care recurg la mediul online sunt in general cei care nu prea au succes in real life ca in ziua de azi multe fete nu-ti mai dau nicio sansa daca nu simt din prima o atractie senzuala fata de tine.
Da.
Mergi din rau in mai rau.
De ce rau? Nu mi-au placut niciodata barbatii.
Tu?
Clar.
Cred ca nici nu stii sa citesti, esti singurul caruia i-am zis sa mearga si sa streseze o fata. Ma intristezi, pe bune. Nu pari ok. Cine te-a ranit asa? Prea aberezi.
Esti analfabet functional? Am zis ca esti singura PERSOANA careia i-am zis asta. :)) Cred ca iti iei 3 seen-uri pe minut, altfel nu vad de ce atata ura si aberat pe langa subiect.
Poftim:
https://www.la-psiholog.ro
Toate replicile acelea au fost pentru tine, dar ti s-au sters raspunsurile. Ma intreb de ce .
Niste prosti, sigur cum acum 10 ani tipele erau inebunite daca le dã unu un mesaj pe telefonul cu lanternã, acum atentia baietilor nu mai are nici o valoare cu retelele astea de socializare, Dacã ar disparea Facebook, instagramul etc toate fetele s-ar transforma in nebune, poate e mai bine asa sa fie plin de ei
De multe ori am iesit cu cate un tip cu care ma intelegeam pe net si in viata reala era un ciudat, insistent, vorbea mult, se dadea in spectacol desi pe net spunea ca e timid. Asa ca eu nu am incredere in cunosintele facute pe Facebook mai ales daca apar de nicaieri Oamenii au personalitati diferite pe net fata de viata reala si pe net se pot descrie cum vor ei
Mai sunt si astia care dupa cateva conversatii in care esti doar politicoasa sau prietenoasa cu ei isi fac planuri de viitor cu tine si se poarta de parca ati fi intr-o relatie. Nu-i suport.
Despre ei nu pot avea vreo părere, că nu-i cunosc. Dar despre faptul că agata pe Facebook... Așa sunt vremurile! Cred ca sunt normali*; O parere bună deci.