Deci spui ca baieti sa incerce real apoi tu spui ca nu vrei asta,deci te contrazici singura,daca si alte fete sunt ca tine atunci isi dai seama de ce am dreptate,romancele nu se lasa abordate de necunoscuti iar a apela la socializare virtuala nu este un lucru rau, curios e faptul ca va place sa primiti like pe Facebook dar va plangeti ca nu vreti, ce e rau in a vorbi cu un om pe net, uite noi vorbim intre noi acum, e ceva rau in asta, nu vorbim de filtru, de a agata, vorbim de conversati
Nu ma contrazic deloc.
Am zis si mai sus ca una e cand cunosti un om din priviri sau printr-un prieten comun, alta e cand se baga un necunoscut in seama. Nu e nimic in neregula sa socializezi. Dar sunt situatii si situatii. Una e sa faci un curs si sa cunosti oameni acolo. Alta e sa vezi o tipa pe strada si sa fii: TE FTZI?
Nu stiu cui ii place sa primeasca like-uri eu am aceeasi poza de 5 ani pe FB .
Am descris mai sus ce e in ce situatii e in neregula a vorbi cu un om pe net.
Dar despre o fata care spune ca tine si vorbeste cu x pret de cateva luni prin mesaje, cum este?
Cand o fata care afirma ce afirmi tu, vorbeste cu un baiat prin mesaje, de ce face asta?
Numi raspundea ca eu nu sunt obsedat sexual, ma intreba, va place sa va bateti joc
Nu sunt copil si viitorul meu e asigurat. N-ai altceva mai bun de facut? Daca imi puneam un nume serios aceeasi persoana eram, si la fel de anonima, asa ca du-te si fii ilogic in alta parte. Mergi si streseaza niste tipe ca pari cam plictisit.
Nu esti atenta la conversatie, nu urmaresti cursul conversatiei
Am inteles ca acest lucru este bun, misterul, indiferenta atrage sexul opus
Daca nu e vorba de femei si refuz, de ce te frustrezi aici? Treci peste, ca viata-i scurta, nu mai plange pentru seen-uri si pentru ca cineva are numele supadeceapa pe un site.
Cred ca nici nu stii sa citesti, esti singurul caruia i-am zis sa mearga si sa streseze o fata. Ma intristezi, pe bune. Nu pari ok. Cine te-a ranit asa? Prea aberezi.