De ce consideri lipsa de respect, mai degraba sa aiba cu alea care is de fapt niste imagini false decat cu unele care tu le cunosti, sunt doar imagini, daca tu te simti complexata atunci problema e la tine. Uite un exemplu personal, si mie imi plac cum arata baietii bine facut cu muschi dar il ador pe prietenul meu care e mai slabut si am vazut poze la cum arata in perioada cand a facut sala si sincer nu mi-a placut asa umflat cum era, asa-i ca e ironic? Lasa baiatul sa se uite la acele imagini, tu fii fericita ca e cu tine si se gandeste la tine si se compoarta frumos cu tine.Sunt doar imagini, tu esti cea reala de langa el si asta conteaza. Dar asta e numai parerea mea
Dragutza, cand un baiat are prietena nu inseamna ca si'a ingropat viata. Dai pace, e doar o poza pana la urma, nu te inseala. Chiar daca te iubeste, nu are cum sa nu se uite si la alte fete frumoase, pana la urma nu esti tu cea mai cea din lume.
Sincer, iti spun ca esti ipocrita. Cum sa pretinzi tu asemenea aberatii. Tu crezi ca aia care se uita la poze sexy sunt obsedati? Atunci, cu parere de rau, iti spun ca 99% dintre barbati se uita sau s'au uitat la asa ceva. Tu, sincer, ce preferi? Sa se uite, sau sa atinga?
Desktopul e personal. Posterele sunt personale. Telefonul e personal.
Daca tu ii invadezi intimitatea, atunci nu mai e vina lui.
Ps. Seamana "Derye" cu un nume de fata?
La un baiat care nu are prietena, cred ca e cam disperat, si nu e capabil sa'si gaseasca o fata, asa ca apeleaza la niste imagini.
sa se uite la ele cand se autosatisface)
la unul care are prietena...nu am cuvinte)
lasa-l fata sa se uite pn i-or sari ochii, ca nu-i face nimic, numai cu uitatul ramane
Sunt obsedati de fete sexi si dezbracate... Pur si simplu o obsesie a baietiilor.
Stiti ce ar trebui sa faceti fetelor, sa nu mai gasiti probleme acolo unde nu sunt.Nu aratati decat ca sunteti nesigure pe voi si complexate de niste imagini. Oferiti un pic de libertate baiatului, sau ce, voi vreti sa il controlati cu totul, la ce sa se uite, cum gandeste si din astea? Fii mai sigura pe tine si sincer nu vei observa deloc acele imagini, dupa parerea mea esti prea complexata de cum arati si din cauza aia te deranjeaza acele imagini
Vad ca mai mult te deranjeaza gura lumii decat ca el se uita sau ce face Dar daca te deranjeaza asa de mult discuta cu el problema, ca daca te framanti atata numai tie iti faci rau si apoi lui
Salut. pai eu cred ca baietii chiar daca au prietena, vor mai mult si na, asata e lucrul care le place cel mai mult baietilor! asata e bye!
Exact.Sunt de acord cu parerea ta 100%. Probabil sunt imaturi so gandesc "ce daca ma uit?". Problema e cand si fata face la fel.Pentru asta nu sunt destul de maturi sa accepte. Daca fata ar avea poze cu barbatii pe desktop, sigur el s-ar bosumfla chiar daca nu ar arat-o! Niste copii mai mari!
CARY29: Nu am nimic impotriva sa se uite la astfel de imagini, sau la filme xxx de exemplu, dar sa le tina pe calculator.nu sa le afiseze pe desktop, pe telefon etc. unde le poate vedea si alta lume, mie mi-ar fi rusine sa vada ceva amici de ai nostri ca are asemenea poze. Si tocmai cum ai spus, sunt niste imagini false dar care ii plac, atunci dc nu pune imagini cu prietena sa pentru ca ea e reala si pe deasupra o si iubeste
"Derye! a răspuns:
Dragutza, cand un baiat are prietena nu inseamna ca si'a ingropat viata. Dai pace, e doar o poza pana la urma, nu te inseala. Chiar daca te iubeste, nu are cum sa nu se uite si la alte fete frumoase, pana la urma nu esti tu cea mai cea din lume.
Sincer, iti spun ca esti ipocrita. Cum sa pretinzi tu asemenea aberatii. Tu crezi ca aia care se uita la poze sexy sunt obsedati? Atunci, cu parere de rau, iti spun ca 99% dintre barbati se uita sau s'au uitat la asa ceva. Tu, sincer, ce preferi? Sa se uite, sau sa atinga? "
Derye draga, am mai spus ca nu am nimic impotriva sa se uite la poze sexy, dar sa se uite el singur, sa se uite toata ziua din partea mea, dar sa nu le afiseze sa vada si alta lume. Majoritatea se uita la chestii de genu asta, mai ales la filme xxx... una e sa te uiti numai si alta sa le expui
Theo94 întreabă: