Buna!
Dupa parerea mea nu sunt cam bine educati! De ce ar da intr-o fata? Plus ca e si prietena lor.
Eu daca as avea un asemenea prieten crede`ma ca as scapa de mult de el cu toate ca as tine la el dar nu pot sa stau batuta asa la cheremu lui
Succes
Am o parere foarte proasta atat despre masculii care ridica mana asupra unei femei, cat si despre cele care accepta un asemenea tratament din partea " jumatatii" lor. Nici o femeie nu ar trebui sa stea langa o bruta care o maltrateaza daca are cat de cat respect de sine. Cat despre ei, pacat ca nu mai exista pedeapsa din Evul Mediu cu taierea mainii.
De ce nu mă întrebi ce părere am despre fetele care se lasă lovite de prieteni? Ambii sunt vinovaţi în egală măsură, el pentru că o loveşte şi asta e josnic şi ea pentru că-i permite. Baftă!
Pot sa mai posed vreo parere? Ma dezgusta si nimic mai mult. De multe ori, omul, coboara sub ramura bestiala.
Ce parere poti sa ai despre un om/ sau neom la care primul impuls e animalic?!
Nu ca nu as fi intalnit fete care nu le-as fi dat pe mana nici macar ultimul criminal, dar daca nu-ti merita respectul si dragostea...de ce sa-ti pierzi timpul cu o femeie care nu te ridica moral?
Azi ajungi de-i dai o plama, maine un pumn, saptamana viitoare iei drujba!?
Cine nu te ridica, te va trage in jos!
Cine se respecta pe el, nu va tolera un comportament ce-i va prejudicia, si daca o femeie te aduce-n momente de disperare cand ai vrea s-o faci una cu pamantul, mai bine renunta la ea... e oricand mai benefic s-o iei de la capat.
In concluzie, lipsa de respect atat fata de el cat si fata de ea!
Violenta? Primul pas spre dezumanizare...
Nu inteleg cu ce se simty mai bine daca dau intr-o fata. orkm de vina sunt cele care se lasa batute atata timp cat TU nu te respecti de ce tear respecta altii?
Valeuuuuuuuuuu, exista asa ceva? Intoarce-i spatele, nu este demn pentru a fi numit prieten!
Pai chiar daca ea este dusa cu capul, nu este o reacţie prea buna a unui baiat desi se intampla cateodata ca abia sa poţi sa te abţi cu anumite fete si spun asta din experienţa. Eu am inchieiat cateva relaţii pentru ca mi-am dat seama cu ce retrdate stau si ca ele nu valoreaza nici doi bani de fapt, ori pur si simplu le-am scuipat si am plecat. Nu am pleznit pe nimeni dar nici n-am asteptat o a doua zi, pentru ca acea a doua zi poate mi-ar fi dat alte idei, lol si nu vreau nici sa-mi pierd timpul cu retardate, nici sa am ocazia sa-mi murdaresc palmele cu faţa unei-a, vreodata.
Nu le merita
nu au respect fata de ele
nu le iubesc
eu sunt de parerea ca atunci cand iubesti o persoana te doare inima so lovesti
si o palma daca as lua de la iubitul meu nu as mai sta pe ganduri
Sunt cele mai josnice fiinte, lasi, badarani, asa i si arata unii barbatia. iar fetele cele mai proaste ca accepta asa ceva.
Nu ii putem numii baietii :O
Caini, scursuri ale societatii oamenii fara inima
Poate am exagerat putin
Dar, un lucru e sigur...Aceste feluri de persoane, nu merita nimic.
Eu i-am dat o palma prietenului meu in mijlocu strazii si ma simt foarte prost.
Nici nu pot sa ma gandesc cum s-o fi simtit el.Si m-a iertat pentru ca ma iubea.
Mereu ma purtam urat cu el si mi-am dat seama ca nu il merit si tot eu m-am despartit de el mai tarziu, dar am facut-o pentru binele nostru.
Deci puteti avea o parere foarte proasta despre mine, pentru ca asa sunt.
Curiozitațibărbați întreabă: