Nu as fii,nici daca ar fi ultimul baiat din lume! stiu un baiat de asta,e din orasul vecin,si e mare"macho".in iarna a fost cu o fata din alt oras, denisa, cam la 15 km de orasul lui.si eu tot vorbeam cu el pe mess,si imi tot zicea sa-i dau poza cu mine"mai secsi",imi zicea ca sunt bunoaca{frumoasa, draguta, arat bine.etc},imi zicea ca ma ****cand ma vede,ca ma saruta de numa-numa cand vn in orasul meu acum vara, si mi-au mai zis niste prietene ca si cu ele facea la fel, in acelasi timp.eu stiu ca era cu fata aia,doar o cunosteam, si o vreme cand imi trimitea pupici si de astea nu i-am raspuns, si face el odata:"auzi.sa stii ca nu am prieteena, poza de la avatar e pusa la provocare"si tot de astea...de ce nu as fii cu el? pentru ca:
1* **. cine stie cu cate fete e{crede-ma ca stiu despre ce vorbesc cand zic asta.genul asta de baieti se combina cu o fata cand au chef, si de obicei au 2-3-4 prietene.cand vor o noua fata, le baga limba-n gura}
1. nu recunoaste ca e cu mine
2. se da la toate curvele
3.nu va fi o relatie "calumea"
4. u vreau sa fiu o alta "papusa"
Fundita?:*:*
Sunt lingusitori, se dau pe langa fete doar sa se creada mari "bossi" pentru alte fete care le plac sau doar ca sa fie populari. Mai bine cauti un baiat finutz care sa te placa asa cum esti tu, si nu o sa regreti.
Pai sa stii ca am dat de un baiat din asta. si mi-a zis ca sunt frumoasa dar degeaba am crezut ca ma place dar ei iti fac asta degeaba doar fac misto de tine esti frmoasa nu esti tot asa fac. fundita?
Daca nici complimentele nu va mai plac atunci ce ar trebui sa va spunem, sexul feminin e sexul frumos deci meritati complimentele si luati-le ca atare. pupici
Haideti mai sa nu exageram! ce e rau in asta, daca un baiat isi exprima admiratia pentru o fata frumoasa? sunt doar niste vorbe frumoase ca sa ne faca sa ne simtim flatate.mi se pare exagerat sa considerati asta ca un lucru rau, ca e lingusitor baiatu`etc.nu are voie omul sa se exprime? doar suntem democrati, avem libertatea de exprimare
Mie personal nu imi plac astfel de baietii, ii prefer pe cei mai timizi, misteriosi, dar altor fete poate le place sa fie cucerita pe "fata"...
Licurici_7465 întreabă:
anonim_4396 întreabă: