Este alegerea lor,voita sau nu.
In definitiv, omul poate trai intr-un echilibru perfect si singur.
Si, daca e sa-si caute perechea, are nevoie doar de o singura persoana, nu de hoarde intregi de "admiratoare".
Au ghinion nu stiu sa-si canalizeze gandurile pe cale optimista ca sa atraga femei in viata lor.
Pai nu cred ca exista baiat care sa nu aiba nici macar o admiratoare "secreta".Nu trebuie sa te intristezi, poate ca nu e momentul tau acum sau poate ca ai dar ele nu si-au facut curaj sa-ti spuna.Incearca sa fii mai calm mai degajat si mai deschis, poate atunci vor fi si ele mai curajoase si te vor cauta.
Nu exista asa ceva. Fiecare are cel putin un/o admirator/admiratoare secret/a Doar daca efectiv nu iesi din casa n-ai pe nimeni care sa te placa. Sau daca esti asocial si respingi lumea de langa tine (dar chiar s-asa am vazut cazuri inexplicabile cand respectivul/respectiva avea admiratori)
Nu-si aranjaza parul.
Majoritatea fetelor se uita la "freza" unui baiat prima data, apoi la "scula", apoi la fata, apoi la muschi.
Daca ar fi sa-ti schimbi "freza", nu o face cum au toti in momentul asta (tunsi pe laterare si ridicat sus), o sa fii doar unul dintre aia cu freza marfa. Uita-te pe net la niste poze, alege-ti una, vezi ce-ti iese (ca nu o sa iti iasa ca acolo) si daca iti place, pastreaz-o.
Ai grija sa retii ce-i faci la par cand iti faci freza, ca eu din 4 stiluri, am uitat cum sa fac 2.
Aha deci prima oara dupa par se uita la ce ai in pantaloni apoi la fizic.
Degeaba ai freza daca nu ai fata sau fizic.
Not.
Ce ai spus tu se aplica doar atunci cant te vede pe strada pentru prima oara.
Asta poate avea și o valoare pozitivă: nu împarți nimic cu ea, te răsfeți non-stop, faci ce vrei tu...
Și eu sunt puțin egoist dar am de gând să am o relație frumoasă
Sunt exact ca mine: urati, fara parale, nu stiu cum sa ma fac placut de o fata...ratat social
Nu au un stil aparte, de a atrage fetele.
Nu stiu sa se faca placuti.
Chiar daca ar fi urati, nu exista om care sa nu atraga macar o femeie, fiecare are farmecul lui aparte.
Dar sa revenim... cei care nu au nici macar o admiratoare? Pai, sunt niste FATALAI!
AndrewTate7789 întreabă: