| Marius7121 a întrebat:

Ce parere aveti despre baietii care n-au nici macar o admiratoare?

16 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Este alegerea lor,voita sau nu.
In definitiv, omul poate trai intr-un echilibru perfect si singur.
Si, daca e sa-si caute perechea, are nevoie doar de o singura persoana, nu de hoarde intregi de "admiratoare".

| mgtow a răspuns:

Au ghinion nu stiu sa-si canalizeze gandurile pe cale optimista ca sa atraga femei in viata lor.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai nu cred ca exista baiat care sa nu aiba nici macar o admiratoare "secreta".Nu trebuie sa te intristezi, poate ca nu e momentul tau acum sau poate ca ai dar ele nu si-au facut curaj sa-ti spuna.Incearca sa fii mai calm mai degajat si mai deschis, poate atunci vor fi si ele mai curajoase si te vor cauta.

| Dariusuu a răspuns:

Unii chiar nu vor să aibă.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu exista asa ceva. Fiecare are cel putin un/o admirator/admiratoare secret/a happy Doar daca efectiv nu iesi din casa n-ai pe nimeni care sa te placa. Sau daca esti asocial si respingi lumea de langa tine (dar chiar s-asa am vazut cazuri inexplicabile cand respectivul/respectiva avea admiratori)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sunt exact ca si mine, prosti, urati, nu stiu sa se faca placuti de fete..aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i intereseaza sau nu vor(au grija sa nu aiba). Gasirea unei perechi nu e telul fiecaruia.

| NnDWtf a răspuns:

Nu-si aranjaza parul.
Majoritatea fetelor se uita la "freza" unui baiat prima data, apoi la "scula", apoi la fata, apoi la muschi.
Daca ar fi sa-ti schimbi "freza", nu o face cum au toti in momentul asta (tunsi pe laterare si ridicat sus), o sa fii doar unul dintre aia cu freza marfa. Uita-te pe net la niste poze, alege-ti una, vezi ce-ti iese (ca nu o sa iti iasa ca acolo) si daca iti place, pastreaz-o.

Ai grija sa retii ce-i faci la par cand iti faci freza, ca eu din 4 stiluri, am uitat cum sa fac 2.

| Voidwithin a răspuns (pentru NnDWtf):

Aha deci prima oara dupa par se uita la ce ai in pantaloni apoi la fizic.
Degeaba ai freza daca nu ai fata sau fizic.

| NnDWtf a răspuns (pentru Voidwithin):

Not.
Ce ai spus tu se aplica doar atunci cant te vede pe strada pentru prima oara.

| ciotori a răspuns:

Sinceri,fideli nu baga in seama alte fete

| Anonymous1247 a răspuns:

Asta poate avea și o valoare pozitivă: nu împarți nimic cu ea, te răsfeți non-stop, faci ce vrei tu...
Și eu sunt puțin egoist dar am de gând să am o relație frumoasă big grin

| MasterMirror a răspuns:

Sunt exact ca mine: urati, fara parale, nu stiu cum sa ma fac placut de o fata...ratat social

| Nomoredream a răspuns:

Orice băiat are măcar o admiratoare.

| Psychopath a răspuns:

Nu au un stil aparte, de a atrage fetele.
Nu stiu sa se faca placuti.
Chiar daca ar fi urati, nu exista om care sa nu atraga macar o femeie, fiecare are farmecul lui aparte.
Dar sa revenim... cei care nu au nici macar o admiratoare? Pai, sunt niste FATALAI!

| clear a răspuns:

Elaboreaza

Întrebări similare