Treaba cu epilatul pe picioare nu ma prea intereseaza, in general nu ma deranjeaza cu nimic parul de pe picioare in cazul baietilor.Prefer fara complicatii de genul, nu le vad rostul in cazul in care respectivul nu are chiar o ...blana. Epilarea axilelor, respectiv epilarea sau macar scurtarea parului pubian o consider obligatorie, e treaba de igiena, mai apoi de estetic, la fel ca si pensarea firelor dintre sprancene.Se vede urat o 'mono-spranceana'. Bun, si fixul meu cu parul de pe piept si abdomen, nu mi se pare nimic atractiv in asta, mai ales daca e si in exces.
Prietenul meu are plete, are parul mai lung decat mine, din nou, nu ma deranjeaza cat timp il ingrijeste si il spala cat si cum trebuie, caci decat cu un par neingrijit, mai bine fara.
Nu am nimic impotriva cat timp e facut cu o limita. Daca de la niste chestii de igiena, poate si de estetic se ajunge la exagerari de genul epilari totale, folosirea a n creme, ore petrecute in baie, e o problema. Vreau sa fie totusi mai masculin, nu sa-mi impart cremele si fardurile cu el.
Una si buna...
Mie nu mi-ar place un baiat care tinde sprea fi fata.Care se epileaza pe picioare, se penseaza, se da cu fond de ton si mai stiu eu ce face
Va sta naspa
Acum fiecare e cu parerea lui.
Sincer si mie imi plac baietii epilati, sunt mai ingrijiti decat cei care au padurea amazoniana
Nu conteaza daca are parul scurt, e chel sau are plete conteaza sa se simta bine in pielea lui.Cand te simti bine, arati bine
Ce conceptii pe aici, imi vine sa ma arunc in Dunare, dar numai dupa ce trece bac-ul.
Nu m-am epilat niciodata pe picioare si nu cred c-o sa ma epilez nici cu ordinul primariei. Care o fac, e treaba lor, fiecare doarme asa cum isi asterne. Aveam un coleg de camin care o facea si mi se parea dizgratios, ce fel se vedea dupa. De igiena? Pai prietene, parul de la subrat reprezinta igiena, fiindca acolo transpiri mult, e-o zona inchisa, e si normal sa indepartezi parul.
Despre cei cu plete? Aici chiar n-am nimic de obiectat. Precum n-am nici cei cu barba, cu cioc, chei sau cu pleata pana la fund. Fiecare are gustul lui si chiar n-am nici cea mai mica obiectie in privinta asta. Mie nu mi-ar sta bine asa, dar am vazut unele persoane unde look-ul li se potrivea perfect. Exemplu: m-am tuns odata chel. Am umblat cu sapca toata vara, imi statea ridicol. Dar cand vad pe altii dezveliti la cap, chiar le sta bine.
Ba eu consider 'gay" epilatul pe picioare! e chiar o mare prostie! "Pai ori suntem barbati ori nu mai suntem "!
Cu facutl pe picioare sunt de acord, car cu plete.cam aiurea mai bine ii sta unui baiat cu parul scurt si tepi, sau o freza frumoasa
Eu ii consider metrosexuali, nu am nimic cu ei, dar totusi sunt barbati sau femei? Si nu esti perceput ca jegos daca nu te epilezi pe picioare, stai linistit, importante sunt apa si sapunul cele de toate zilele Da parul de la subrat, si cel de la oo consider ca tine de igiena, dar in rest nu, atata timp cat te speli si nu lasi dupa tine diferite mirosuri (de transpiratie). Mie sincer nu imi plac baietii epilati, am 22 de ani, deci pot spune acum "barbatii" nu imi place sa ma intrec in finete cu ei
Dar fiecare cum crede de cuviinta si cum ii place mai ales, asta conteaza la final sa te accepti tu pe tine si sa fii tu multumit de persoana ta
Referitor la plete, la fel nu-mi plac pletosii prefer baietii cu parul scurt, tuns regulat, mereu aranjat, nu neaparat "tepi" sau eu stiu ce frizuri, da aiba un par curat si tuns regulat e cel mai important pentru mine
Sunt si baieti carora le sta mai bine cu plete decat tunsi, dar fiecare cu fizionomia lui.
Eu una nu judec, nu ma uit ca la poarta noua cand vad un epilat pe picioare sau pletosi, deci traim intr-o tara libera iar cine te judeca, o face dupa propria persoana, asa ca lasa-i pe fiecare cu ale lor, daca tu esti multumit si iti place de cum arati, de restul sa te doara in dos (nici macar)
PUPICI
M-am referit strict la parul de pe picioare... acum parerile difera. Mai sunt fete care prefera sa se uite la un film cu iubitul si sa se joace in "blana" de pe picioarele partenerului...
nu am nici o legatura cu fondul de ten sau alte produse "de fete"
@UnAltVis presupun ca parerea ta despre baieti/barbati e inca una cu o pestera mare, un monstru paros care taraste o bata imensa dupa el. nu?
De plete nici nu trebuia sa aduc discutia e vorba de fizionomia fetei.
Fiecare cu ce-i place pana la urma
Baietii care se fac pe picioare-nu prea imi place, dar fiecare cu gusturile lui
baietii pletosi-bestiali:X, dar nu cu coada pana la cursa zicem ca maxim pana la umeri...si eu am parul gen JB si arat mai bine asa decat tuns chel sau scurt. cum se zicea si mai sus fiecare cu fizionomia lui...
Nu exista tampenie mai mare decat sa te epilezi pe picioare. Daca am fi femei, da, m`as epila da alfel noo way! La o0, e ok sa dai jos freza ca sa se aeriseasca al micu
De fiecare data cand sa luat vreunu de mine seara in oras, era epilat total, cu parul in 300 de directii. Si toti o plecat cu buza umflata. Ca fetili!
Baietii care "se fac" pe picioare mi se par cam gay. Adica ...arata gay.
In schimb imi plac NUMAI cei cu pleteeeeeee. Da' nu exagerat, adica atat de lung incat sa si-l poata prinde in coada.
Baietii epilati dau un aspect ingrijit.Adica mie nu imi place sa vad un baiat cu ditamai claia pe picioare...sa fim seriosi, ca tine de igiena. Iar pletosii nu`i suport
Mie una imi plac baietii care se epileaza pe picioare. imi par mia ingrijiti. ba chiar i-am zis odata fostului meu prieten sa se epileze. )
cat despre plete. nu am nimic importiva. adica ba da, nu imi plac cei cu parul f f lung care sil prind in coada. :-s
Cu epilatul nu ma intereseaza, eu nu ma epilez... Dar faza cu pletele, nu vad care este problema... e stilul lor, daca se spala pe cap variat e bine
anonim_4396 întreabă:
Villy0po întreabă:
Florazul15 întreabă:
Florazul15 întreabă: