Sunt innebunita dupa barbatii genul asta, mai metrosexual.
Si da, imi plac barbatii care se penseaza, se epileaza, merg la solar Sunt genul meu Imi plac barbatii care se ingrijesc excesiv
Buna, unora le sta bine, altora nu prea, e bine sa se penseze, dar nu exagerat, sa nu fie prea subtiri sprancenele ca nu le sta bine, sa fie pensati normal, cunosc si eu cativa care arata foarte bine pensati, dar unora nu le sta deloc bine, depinde de forma sprancenelor, si de forma fetei!
Imi plac la nebunie baietii care se penseaza. Iar asta pentru ca demonstreaza ca le pasa de aspectul lor.
Si eu sunt de parere ca nu este nimic rau, imi plac baietii care se ingrijesc dar sunt si altii care au o parere proasta despre cei care se penseaza si vroiam sa vad si parerea celor de aici
Buna!
Mie personal imi plac :d, nu vad nimic rau in asta, dar sa nu fie exagerat.
Umpic metrosexuali... dar sunt de admirat. adica eu prefer unu pensat si pus la 4 ace(sa stea 4-5 ore in fata oglinzi in fiecare zi) decat unu care sa puta si sa fie neingrijit
Nu ma deranjeaza atata timp cat nu bate foarte tare la ochi.
Sa fie mai discret.
Sa aiba o manichiura ingrijita e ok, sa foloseasca nu stiu ce crema e ok dar sa se mai si penseze? No way!
Sincer, nu am o parere prea buna.Stiu cativa care se penseaza, si nu la sta prea bine.
Pai
Arata mai bine niste sprancene pensate decat unele impreunate. Mie imi plac baietii care se penseaza, dar am zis...sa nu fie ceva excesiv.
Da, de ce nu daca au un loc de munca si tb sa fii impecabil de ce nu, mie imi plac baieti care se ingrijesc.
Si eu cunosc o persoana care se penseaza si -i sta foarte bine, norocul lui e ca are sprancenele dese si are ce modela! Da, mi pare ceva normal, atata timp cat ii sta bine!
Imi plac baietii care se penseaza.Eu mereu cand il prind pe prietenul meu nepensat, un-doi il pensez
Pai eu nu cred ca are nimic, ce conteaza un pic de ingrijire
Trebuie sa mentionez ca eu nu ma pensez (des), cel mai des ma penseaza sor-mea
Mie imi plac baietii care se penseaza, dar unii se penseaza prea rau.si nici nu le sta bine. Oricum sunt mai draguti asa, asta inseamna ca le pasa de aspectul lor fizic! Cred ca a devenit ceva normal...ca si epilatul sau alte chestii pe care le "fac numai femeile"! pup
Orice baiat care se respecta, se penseaza se tunde des, se epileaza pe picioare. etc :d asta fac si eu, dar cateodata uit cu pensatu :-s