Zodia nu are nici o legatura cu persoana in sine. S-au facut niste asemanari fiindca unele persoane erau intr-un fel si acum multa lume baga botu la tampenile astea.
Ar avea calitati de conducator, siguranta de sine, creativitate... dar si aroganta, egoismul, rautatea...
Cea mai puternica dorinta din zodia leu este sa straluceasca, sa fie în prim plan. Eu nu cred ca e o persoana foarte buna, dar se descurca in viata.
Îs prea energici şi câteodată mi se par nişte retardaţi cu ideile lor. No, nu vreau să jignesc pe nimeni dar aşa am observat.
Sunt posesivi, orgoliosi si cate odata nesimtiti dar cu toate acestea sunt buni in relatii, cooperativi si foarte sensibili cand e vorba de dragoste. Sunt chiar niste iubiti buni.
Lol, tu caracterizezi oamenii dupa zodii? Fiecare om e unic... pff ce a ajuns lumea de azi
Sunt gelosi ) Omul in tot curprinsul lui e gelos si plin de rautate. Ce vrei sa cred ca tu nu esti geloasa? )
EU nu sunt, dar fostul meu prieten este Leu si nu ma lasa nici sa stau langa un baiat.
Eu sunt tot leu.
Eu sunt fata in zodia leu, dar nu sunt o fire aroganta sau egoista asa cum sunt tipii.dar toate persoanele in zodia leu sunt posesive si atunci cand se indragostesc sunt "loiali" daca pot spune asa
SongKangfan1 întreabă: