Sunt o gramada de barbati care pur si simplu nu au o femeie, si e normal sa simta nevoia sa faca sex. ( e normal)
Cei care nu au avut alte relatii sexuale, tind sa puna suflet si sa se indragosteasca, apoi sa o fecrventeze pe aceeasi femeie.
Mai sunt barbati care au suferit deceptii in dragoste, sau care pur si simplu nu-i ajuta fata (adica sunt urati si n-au succes la femei)
Sau in fine sunt barbati care nu-s multumiti cu ce au acasa( ori au femei urate, ori guralive), si ca sa nu strice relatia nu-si fac amante, se duc si se scalda la o prostituata dinasta.
Faza e ..ca niciodata nu se compara dragostea cu sexul. Eu de ex nu ma simt bine daca nu o vad pe partenera mea ca se simte excelent. Prostituatele ragaie de atata sex, si nu mai simt placere, si sunt nevoite sa se prefaca in 99% din cazuri, mai ales ca vizitatorii lor, nu arata prea bine.
In fine, mai sunt acele prostituate care arata foarte bine, curate, si unele chiar si inteligente cu scoala -dar care au un pret foarte ridicat.
In orice caz frecventarea prostituatelor implica fel si fel de riscuri. Decat sa dai 70 de lei numarul sau 150 de lei ora, cred ca e mai indicat sa scoti o gagica in oras care. face sex din distractie, si nu ca sa de nevoie (sa dea mancare la copii, sau sa-si plateasca chiria).
Parerea mea despre barbatii care fecventeaza prostituatele. au un moment prost, sau mai multe momente proaste .
E plin de femei, sunt chiar mai multe ca barbatii. Barbatii au plecat in strainatate sa faca bani, si fetele au ramas sa se scoleasca :d
Foarte bun raspunsul nota 10 cu plus
Ce te faci cand pur si simplu nu ai noroc, arati rau fizic si ai nevoie de sex?, putine fete vor aventura mai multe vor relati
2 variante -masturbare sau prostituate -altceva nu vad la indemana.
Eu sunt de parere ca pentru ORICINE de pe planeta asta exista perechea potrivita.
Am vazut barbati pitici care isi gasesc femei pitice.
Barbati surdo -muti care isi gasesc surdo -mute.
Barbati in scaun cu rotile care isi gasesc tot o femeie in scaunul cu rotile.
Bineinteles mai sunt barbati care cauta femeia perfecta si nu o gasesc niciodata.(pentru o eventuala casnicie ). sau pur si simplu le place burlacia (am un unchi ..are aproape 60 de ani si e burlac).
Sunt barbati care se uita la aspectul fizic..si cam atat.
Sunt barbati care se uita la caracterul femeii, sa stie sa iubeasca.
Sunt barbati care cauta fete foarte inteligente.
Unii gasesc ceea ceea ce cauta, altii invata sa iubeasca ceea ce au gasit.(eu fac parte din categoria a 2- a). La fiecare fata pe care o aveam invatam sa-i vad calitatile. Femeile au ochi frumosi, si sunt sensibile.
Eu personal. daca ar fi fost sa ma iau dupa standardele mele, nu aveam pana acum nici o femeie . Eu eram genul care ma combinam usor.dar ma si plictiseam la fel de usor de ele, pur si simplu 99, 99% din femei sunt plictisitoare astea din societatea de azi.
Femeile ne-plictisitoare sunt alea baietoase, care practica box, karate, sau pur si simplu se imbraca baieteste. Ele inteleg cel mai bine un baiat, si in acelasi timp au si pasiuni comune cu baietii.
Stii cum se spune -pisica blanda zgarie rau. Sunt fete din astea, slabute, firave, sensibile care au o capacitate extraordinara de a face suflete praf, de a zgaria.
In cele din urma, m-am ales cu o femeie frumoasa, care ma iubeste din plin, usor baietoasa -dar cu care ma plictisesc cand vorbesc. Asa a fost cu toate m-am plictisit -dar ce trebuia sa fac? Eu am trait inconjurat de fete (surorile mele si prietenele lor) -erau atat de plictisitoare.ce discutii aveau.
Pentru sex sunt femei la tot pasul, numai ca ele vor abordate ca niste SOTII. vor sa fie curtate, castigate, cucerite, respectate, alintate, scoase in oras, si de abia la urma sexate. Bineinteles ca nu are rost sa incerci la fete care nu iti raspund din prima pozitiv. Decat sa pui ochii pe una si sa o curtezi la infinit, mai bine incerci la mai multe pana pica una. (fata daca iti zambeste cand o curtezi, e deja un raspuns pozitiv).
Eu am 23 de ani arat de 17 ani, cu fetele care ma vad logic imi vad fizicul si nu ma baga in seama, desi ce as putea face sa astept sa cresc in viata viitoare ca in asta numai pot sau sa merg, bine nu merg doar spun stiu ca sunt destule boli plus ca nu ai ce simnti si cu perzevativ si aia larga in fine, sunt persoane care nu sunt toate frumoase ca mine atunci de ce sa nu mergi acolo crezi ca eu nu as vrea o prietenta dar stiu ca nu pot avea la cum arat plus ca am programul asta care tine de la ora 10 dim la 21 seara zilnic in fine imi place am luat o saptama vacanta sami revin apoi iar bag ich lerne deutsche unde sport
Te mai plictiseste actuala? de fapt ai dreptate femeile vor sa fie trate mereu ca niste sotii, de exemplu am facut n experiment am intrebat mai multe femeii online de toate varstele daca vor aventura 100 din ele mau injurat ce drama pe mine, orice om care zambeste semnalizeaza ca te place voi pune o intrebare ce au barbati in comun cu femeile cate au
Asa m-am tinut eu de fosta vreun an pls pisy hai sa fim impreuna te rog, implor bla, bla ai mare dreptate
De fapt,ce spui tu acolo,sunt doar scuze. Cu scuzele nu ajungi prea departe.
Pur si simplu nu ai noroc? Norocul ti-l faci cu mana ta. Daca te gandesti "Nu am noroc frate,sunt ghinionist" asa o sa si fie. Pentru ca suntem ceea ce gandim. E ca si cum ti-ai spune in minte "sunt trist" si tu ai vrea sa fii fericit. Pai daca tot iti repeti in minte ca esti trist,n-ai cum sa fii fericit.
Legat de "arati rau fizic"... Nu trebuie sa excelezi la fizic ca sa poti avea o tipa pe care o vrei. Ia uita-te la toti tipii care au tipe calumea la bratul lor,toti arata foarte bine din punct de vedere fizic? Nu.
Tot ce trebuie sa faci e sa ARATI ca un barbat. Sa ai o igiena corporala calumea. Sa ai un corp calumea. Sa ai o vestimentatie calumea...
Urmareste si tu barbatii de succes,aia care umbla cu multe femei, vezi si tu ce au ei si n-ai tu. O sa descoperi enorm de multe chestii. Sunt multe care chiar nu le realizezi. Gen ca esti plin de frustrari in cap.
Legat de "putine fete vor aventura, mai multe vor relatii".
Nu sunt de acord.
Depinde cu ce tipe umblii, din ce anturaj, de varsta. Eu as zice ca mult mai multe vor aventuri decat relatii.
"care te insala, minte in fata care sa te faca sa suferi " atunci, si baieti sunt niste curve!
Fiecare cu gandirea, placerile lui. Prostituatele, cam asa le poti numi. sufera dupa bani si ****. Barbati care dau bani pe asa ceva, nu-s capabili de o relatie serioasa si na. "Femeile ofera sex ca sa primeasca iubire, barbati ofera iubire ca sa primeasca sex!"
Clar curve masculine de acord, draga sexul e o nevoie nu trebuie sa presupuna relati asta din punct de vedere biologic
Din punctul meu de vedere curva e femeia care fac sex pentru bani/alte favoruri. Cele de care zici tu sunt doar niste individe fara scrupule si fara caracter...
Pe barbatii care apeleaza la ele ii consider prosti. Ar putea sa agate o tipa dornica de sex si cu care sa se simta bine pe gratis, nu se plateasca pentru placere. Nici macar nu inteleg unde e orgoliul masculin in chestia asta. Nu se simt mai mandri cand agata ei o tipa fata de momentul in care platesc pe una care sa le spuna cat de potenti sunt?
Faza este ca sunt unele femei care intretin raporturi sexuale pe bani din diverse motive, si anume fie sunt prinse si obligate, fie fac treaba asta ca sa isi asigure o paine, fie o fac din pura placere, cele care o fac din pura placere pot fi considerate curve si la fel si cele care inseala si mint fara motiv.In schimb sunt unele femei care au anumite motive pentru care inseala la fel si cu barbatii, nu sunt de acord cu asa ceva iti dai seama, dar nu putem sa ii judecam pe toti cei care fac treaba asta cu inselatul, pentru ca in unele cupluri apar anumite circumstante pentru care unul dintre parteneri inseala, exemple sunt destule.Iar barbatii care apeleaza la prostituate sunt niste caini in calduri avand acea atractie carnala pe care o au si animalele cand se imperecheaza.Toate cele bune!
Sunt prostituate.Barbatii care frecventeaza prostituatele mi se par barbatii care nu au suficienta tarie de caracter sa sustina o relatie, sunt niste lasi.Sunt lasi pentru ca e de 10 ori mai usor sa platesti cu bani decat sa dai in schimb niste sentimente, niste timp, efort, pentru ca pe asta se bazeaza o relatie. Si nu ma surprinde ca majoritatea iau tot felul de boli si fac tot felul de infectii, asta e pretul pe care trebuie sa il plateasca pentru lipsa de demnitate si curaj.
Regina23 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: