Daca vrei sa fii cu el pe interes nu iti recomand deloc sa iti bati joc de o persoana, si nici el nu stii cum e in realitate ar trebui sa-l cunosti in persoana un timp si apoi sa decizi daca ramaneti impreuna, nu inteleg cum de va faceti planuri si v-ati comunicat doar pe mes si telefon. In realitate poate va vedeti multe defecte si apoi regretati.
Mai ce sa spun. El pare OK din toate punctele de vedere din ceea ce spui tu. Insa nu cred ca ar fi momentul sa te desparti de prietenul tau pentru. el. Asa cum a spus si baiatul pe care il cunosti de doar 5 luni pe mess, " este cu totul o alta persoana live". Si poate o sa te dezamageasca, dar este si posibilitatea sa nu. eu cred ca ar fi bine sa nu te desparti momentan de prietenul tau, si ai putea sa te intalnesti intr-o zi cu baitul respectiv. Daca nu o sa mearga o relatie, ar fi frumos sa ramaneti amici, sau chiar mai mult, cei mai buni preteni. Bafta! Sper sa fie baiatul pe care tu iti doresti sa fie. O seara buna!
Din spusele tale,atat cat l-ai cunoscut pe mess,acest baiat are pariti foarte rele cum ar fi gelozia si acele multe fete cu care chiar nu se lauda
Dar si parti bune,cum ar fi starea materiala, jobul, timiditatea de pe mess.
E foarte increzator ca vei fi a lui si nu ai sa ii scapi.
Eu zic sa tii de iubitul tau si sa nu te aventurezi cu un baiat cunoscut doar de 5 luni pe mess.Cum spune si el, in realitate omul e total schimbat precum il "vezi" tu pe mess.
Tine de relatia ce o ai!(sfatul meu)
1. Asigura-te ca fosta nu mai e pe langa el in niciun fel, ai putea avea surprize.
2. Incearca sa-l cunosti mai bine, inca sunt chestii care te fac sa dai inapoi din ce vad in postarea ta.
2. Daca nu esti 100% convinsa ca nu mai ai ce cauta in actuala ta relatie, continua sa vb cu el, pare bun de back-up.
Oricum, refuzul tau l-a incitat, ceea ce e foarte bine, cui dracu' ii plac femeile care sar in pat dupa 3 telefoane si 2 mesaje?
Nu este ușor să ai de-a face cu băiatul mamei. Este un semnal de alarmă. Face parte din categoria descrisă în articolul ăsta:
https://natasaalinaculea.com/2015/05/02/barbati-de-evitat/
Jonathan întreabă: