| Marcris9008 a întrebat:

Ce părere aveți despre bărbații bisexuali?

Răspuns Câştigător
| Mariaa005 a răspuns:

Nu am cunoscut decat baieti bisexuali, sunt misto majoritatea, au un vibe bun, dar unii nu înțeleg diferența dintre bisexuali si gay apoi isi dau cu părerea prost, pe scurt sunt la fel ca toți oamenii diferita e doar orientarea

| Marcris9008 explică (pentru Mariaa005):

Asta este problema…ca mulți oameni confunda un bisexual cu un gay, un lucru total eronat. Eu mă simt atras de ambele sexe

| Mosotti a răspuns (pentru Marcris9008):

Mare noroc ai ca poti alege ramura, si cum e? Te atrag barbatii ca si fetele? Simti atractia aia fizica?

| Mosotti a răspuns (pentru Mariaa005):

Pai nu se poate confunda, gay si les sunt una, bi sunt alta, ultimii simt atractie pentru ambele sexe, gay doar pentru barbati, les doar pentru fete, e f simplu.

| Marcris9008 explică (pentru Mosotti):

Da...simt fix aceiasi atractie fizica

| Mariaa005 a răspuns (pentru Marcris9008):

Si eu la fel, deci inteleg asta

Mi-ar place sa discutam mai multe in privat, insa momentan nu iti pot trimite mesaje

| Mariaa005 a răspuns (pentru Mosotti):

Stiu ce spui, problema e ca unii nu fac diferența si au senzația ca cei bi sunt homosexuali sau o spun din răutate

| Mariaa005 a răspuns (pentru Marcris9008):

Am schimbat acum setarea, haide in privat

Nu merge din cauza ca sunt junior. Și eu am dat sa accept mesaje de la toti

| Mosotti a răspuns (pentru Marcris9008):

Foarte bine, f misto asa ca simti aceiasi atractie si fata de barbati.

| Mosotti a răspuns (pentru Mariaa005):

Si daca ar fi homosexuali nu e problema, e f okey si asa, deci oricum ai da-o eu ii vad f okey si pe homo si pe lesbi si pe bisexuali.
Pai aia bi, da, baietii sunt si homsexuali, e corect, ca doar daca ii atrag si barbati sunt si parte homo.

29 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nicio părere.

| ania a răspuns:

Toti avem inclinatie spre toate incalcarile posibile ale constiintei in diverse grade.Ar fi mai fericiti daca ar renunta la orice firma de sex in afara de sexul cu sotia lor.

| Violleta2022 a răspuns:

Prefer sa stau departe de ei.
Nu sunt homofoba, dar nu ma atrag asemenea masculi pacaliti.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Pai de ce? Nu sunt pacaliti, au privilegiu sa fie atrasi la fel de ambele sexe, pot alege, chestie democratica.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu m-as simti confortabil sa stiu ca prefera si barbatii, fugind de la mine, ca sa aiba sex si cu un barbat.

Ma rog, nu este cazul la mine, fiind maritata cu un barbat normal, care m-a preferat si cu care sunt impreuna de multi ani.

Pai nu, ca ala care vrea diversitate, fuge de la tine la alta, si e tot aia la o adica, cine e facut sa insele inseala cum o fi el.
Cine nu, nu inseala nici daca e bi.

Atunci nu mai este o relatie de dragoste, ci de sex cu beneficii... si tot nu as putea accepta asa ceva, vreodata.

Sigur, aici ai dreptate, de aia zic, un om care nu inseala, nu inseala oricum ar fi, si cu ala stai, nu cu unu care zboara din floare in floare. Ca daca are acasa ce ii trebuie, nu are sens sa se mai duca si in alta parte la alta sau la altul sau la cine o fi.

| mihai69 a răspuns:

Excelentă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Intr-un fel, bravo lor.
Dar sper ca nu fac avansuri, ca aia gay.

| Marcris9008 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu…nici vorba. Eu unul nu fac astfel de avansuri. Majoritatea cu care m-am văzut am discutat ceva timp înainte pana sa facem ceva impreuna.

| Mosotti a răspuns:

Parere foarte buna am despre barbatii bi ca si de fetele bi, si mie mi-ar fi placut sa fiu bi, mi se pare democratic sa pot alege ramura unde ma duc, asa e si normal sa fie, sa alegem ce dorim si cum ne convine mai bine.

| Emma30555 a răspuns:

Gay înțeleg, bisexual pare mai degrabă ca e foarte deschis la minte, adică mai spre perversiune cumva. Mi se pare greu de crezut ca te atrag ambele sexe la fel de mult

| Werrich a răspuns:

Vreau sa ii cunosc între 18 și 26 de ani.

| Saiko10 a răspuns:

Aceeasi parere pe care o am despre orice alta persoana pe care nu o cunosc.

| CassiusAlexander a răspuns:

Pur și simplu. Nimic special.

| ionescuvasile007 a răspuns:

Nu ne plac.

Întrebări similare