Bună!
Depinde de fiecare situaţie. Mai ales de vârstă.
Dacă e o persoană tânără, aşa sunt cei din ziua de azi, caută aventuri. Nu neapărat ceva serios. Când vor deveni mai maturi vor căuta ceva stabil, doar atunci îşi vor da seama că o relaţie se bazează pe sinceritate şi respect.
În cazul persoanelor mai mature, aici intervine personalitatea sau simplul fapt că nu sunt în stare să ofere iubire şi respect. Şi la rândul lor nu merită acest lucru, dar depinde de femeie. De ceea ce vrea, uneori e foarte greu să renunţi şi la dracu' dacă el totuşi îţi oferă nişte plăceri nu neapărat platonice.
Oricărui bărbat îi plac femeile uşoare. Sfatul pentru neveste ar fi să mai slăbească.
Şi sfatul pentru tine ar fi să o iei mai uşor cu Dr. Cristian Andrei.
Lucrurile astia se intampla fiindca omul NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM! omul nu se poate opri la o singura persoana, el trebuie sa exploreze sa diversifice, intervin divort, despartiri, te plictisesti sa stai atata timp cu o persoana, clar exista si persoana care rezista si continua relatia pentru toata viata dar rare cazuri. tentatia este foarte mare in zilele noastre si atat BARBATII cat si FEMEILE (nici ele nu sunt sfante si ele insala nu numai noi) nu pot rezista tentatiei, este un lucru normal si relativ ce nu poate fi evitat. sfatul meu este sa iti deschizi mintea si sa accepti lucrul asta ca intr-o zi partenerul te va insela sau tu vei fi pusa in situatia sa inseli, vei spune ca nu dar cand se va intampla vei constata ca stau altfel lucrurile
Multi acorda a doua sansa din prea multa dragoste. Este oribil sa iti inseli iubita, la fel si invers. Din moment ce ai facut o alegere, asuma-ti-o pana la capat. Nu trebuie sa zburzi din floare in floare.
Eu urasc si barbati /femeile care inseala in timpul relatiei le numesc gunoaie umane, dar faza sa mergi la prostituate find singur e ok, daca esti urat, mic de inaltime ce pana mea sa faci sa astepti pe dumnezeu sa te faca bogat, sexul e o nevoie umana
Asa ma, apara barbatii chiar daca sunt curvari Pana la urma barbatii sunt curvari fiindca si femeile sunt curve
Băieții "curvari" sunt cei idioți, incapabili să gândească. Dacă totul merge bine iar tu o înșeli, e clar, ești idiot.
Totuși, dacă ajunge să facă asta, e clar că o face pentru sex. A cui e vina pentru că el nu are parte de sex? A femeii.
Din acest motiv cred că, căsătoria e o porcărie. Din moment ce apare un copil, relația bărbat-femeie se duce dracu. Dacă tu, ca femeie, nu știi să-ți împarți timpul între copil și cel cu care ai ales să-ți petreci restul vieții de ce naiba te-ai oftica în caz că acesta te înșală? Nu mă refer doar la sex aici. Chiar și la 60 de ani, un cuplu are nevoie de momente în care sunt doar ei 2. Dacă acestea întârzie să apară e clar că ceva nu merge bine între ei și bărbatul își găsește "afecțiunea" altundeva. Din partea mea e perfect normal.
Super like!
Eu cred ca vorbim de o incompatibilitate in pat.Fiecare dintre noi, femei sau barbati, avem fantezii sexuale.Atat timp, cat aceste fantezii sexuale sunt satisfacute de ambele parti, in teorie, nu ar trebui sa existe probleme in viata de cuplu.
Un barbat care se respecta nu apeleaza la o prada usoara. Decat sa insel mai bine o las cu totul.
Asta este relativ, vorbesc din experienta, poate barbatul respectiv pleaca intr-o intrunire de afaceri in alta tara, si intamplator acolo cand va avea loc programul social va da peste o domnisoara frumoasa si se va distra cu ea. el in momentul ala poate face orice cu frumoasa aceea pentru ca sotia NU are de unde sa afle lucrul asta. cand partenerul nu are nici o cale de a afla ce face celalt partener atunci se vede cu adevarat fata lui/ei
Eu, una... sa am si copii cu nenorocitul, ca nu mi-ar pasa... i-as spune:
-Pe unde ai intrat, pe acolo iesi!
As incheia orice relatie si discutie cu el.
Barbatii care insala sunt niste escroci, nemernici, si isi bat joc de ei. Barbatii care insala nu se mai numesc barbati.
Idiotii... cum s-ar simtii ei cand ar vedea ca persoana la care tin... o insala?!
Mda,deci,intr-o relatie dupa o saptamana 1, 2, 3 se cearta...Si, am vazut intr-un video clip ca tatal isi bate mama copilului si a chemat politia, deci mama sora mea mai mica s-a speriat foarte tare...