Adevarul e ca nu voi intelege niciodata acest gen de oameni. nu am nimic impotriva lor, este treaba lor daca le place sexul cu o persoana de acelasi sex, asta le place, fiecare cu gusturile lui, insa nu stiu daca ar putea fi acelasi lucru ca inter doua perosne straight
Treaba lor, doar atat: sa nu o faca in fata mea.
Confidential: Cred ca traim in vremurile din urma.
Fiecare e cu inclinatia lui. daca un barbat e gay, sau o femeie e lesbiana, este numai treaba lor, nu sunt insa de acord cu acele parasute(mai ales gay) care arata asta, exista homosexuali care nu arata asta, sunt perfect normali
Suntem in Gomora si Sodoma, urmeaza sa vine sfarsitul, daca nu ne schimbam atitudinea, dar mai ales in gandire. Noroc!
Am multi prieteni gay, bisexuali si lesbiane si nu am nici cea mai mica problema cu ei, sunt persoane normale, cu orientari diferite, fiecare se naste cu capaciattea de a iubi ambele sexe, si chiar si ei au dreptul la dragoste, din nefericire sunt aspru judecati. ceea ce e pacat pentru ca ne numim finte superioare. fundita?
Lesbienele nu am deranjeaza in nici un fel, dar nuci cei gay atata timp cat nu ii vad tinanduse de mana sau sa`se sarute! See ya!
Avand in vedere ca am un prieten care e gay eu una nu am nimica cu ei atata timp cat nu ii vad sarutandu-se in fata mea O_o
n-am nimica cu ei sunt si ei oameni ca noi toti nu?^_^