anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre barbatul de 30 de ani care se da la o fata de 19 ani? mai ales ca e insistent dupa nenumarate refuzuri.De ce se da la fete tinere si nu la femei mature de-o varsta cu el?

Răspuns Câştigător
| JamieGold a răspuns:

Hey!
Chiar daca nu am 30 de ani, ci doar 21, voi incerca totusi sa gasesc un raspuns la intrebarea ta din punctul de vedere al unui baiat,care suntbig grin
Inainte de toate cred ca majoritatea,si aici ma refer mai mult la fete,ar numi un barbat in postura asta "pervers" sau poate chiar "pedofil",nu stiu, termeni care dupa parerea mea ar trebui elimintai din start pentru ca, cu siguranta poti incerca sa cuceresti o fata, indiferent de diferenta de varsta intr-un mod foarte placut si romantic care nu are nici o legatura cu a fi pervers, iar o fata la varsta de 19 ani se poate considera fara probleme femeie deci ar fi nedrept sa fi considerat "pedofil" pentru un numar, reprezentat de diferenta de varsta.
Acum, motivele pentru atractia fata mai tanara sunt mai multe din punctul meu de vedere:esti probabil o fata foarte frumoasa si atragatoare in acelasi timp(daca tu esti in situatia de care vorbesti) si stii vorba aceea "Ce e frumos ai place si lui Dumnezeu"big grin
Alt motiv ar fi ca pentru un barbat ajuns la 30 de ani si singur lucrurile nu mai sunt chiar asa roz si vor devenii din ce in ce mai putin roz pentru ca odata cu trecerea anilor scad considerabil si sansele de a intemeia o relatie si de ce nu chiar o familie.Asta pentru ca femeile de varste apropiate cu a lui sunt fie majoritatea deja casatorite, fie o femeie la 30 de ani este deja trecuta prin viata cat de cat si are destula experienta incat sa nu accepte pe oricine in viata ei ba mai mult sa aiba cerinte si standarduri foarte ridicate cand vine vorba de barbati.
Asa ca prefera sa incerce,cel putin,sa cucereasca o fata mai tanara,mai putin experimentata in opinia lui,care probabil ar ceda mai usor.
Ar mai putea fi vorba si de o intelegere gresita a intentiilor fetei respective,adica stii uneori si un simplu "buna" poate fi interpretat total diferit, mai ales de un barbat singur, sau poate cumva, fara sa-si dea seama si fata repectiva i-a dat apa la moara ca sa zic asa, in vreun fel.
Cam astea consider eu ca sunt cauzele pentru care se intampla astfel de lucruri.
Sper ca macar putin te-am putut ajutahappy
O zi frumoasa!

| tubica a răspuns (pentru JamieGold):

Multumesc pentru raspunswinking

14 răspunsuri:
| eurynomus a răspuns:

Asta nu e nimic! Sa ti zic eu poveste. Mi a zis neopata mea de 15 ani k s a dat la ea un barbat de 38 de ani. Nu am crezut! si intro zi am intrat pe un chat cu un nimic de genul emilia_10_ani. Nu pot sa ti spun ce persoane au intat pe mine crezand k sunt fata si am 10 si ce propuneru mi s a facut de la sex la web la intalniri si asta de la barbati intre 18 si 40 de ani.

| unknownn a răspuns:

Ca tinerele sunt mai usor de pacalithappy

| tubica a răspuns (pentru unknownn):

Mmmm...nu chiar toatehee hee. Si eu-s tanara si nu ma consider pacalita deloc. Daca m-as fi lasat pacalita deja demult am fi impreunalaughing insa ma gandesc daca pe mine nu m-a putut pacali de ce nu a renuntat si a incercat sa pacaleasca o alta fata?

| gabylegionarul a răspuns:

Eu nu cred ca face ceva rau, atat timp cat cea ce isi doreste nu e doar sex... poate pur si simplu, ea arata superbine, matura.

| tubica a răspuns (pentru gabylegionarul):

Mda...nu-i vorba de sex.Ca am lamurit chestia cu el. Dupa ce mi-a dat de inteles ca vrea casatorie am bagat replica:"de sex numai dupa logodna poate fi vorba"hee hee si nici atunci n-a renuntat. Poate chiar vrea ceva serios. Oricum multumesc pentru raspunswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca daca prinde o bunaciune e cu atat mai bine. laughing Personal mi-e sila de mosuletii astia laughing

| gabylegionarul a răspuns (pentru anonim_4396):

Un barrbat la 30 de ani e mos si iti face sila doar pentru ca ii place o fata de 19 ani? Atunci, fetele ce se casatoresc cu barbati de 60-70 de ani, iti provoaca scarba presupun?

| anonim_4396 explică (pentru gabylegionarul):

Da, imi provoaca scarba. Cred ca oamenii sunt ok la orice varsta, dar detest imaginea cuplurilor in care exista diferente de varsta de 10 ani sau mai mult, indiferent daca e mai in varsta femeia sau barbatul.

| gabylegionarul a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci cand e iubire, varsta nu conteaza, sunt lucruri mult mai detestabile decat asta, te asigur...Atunci cand 2 oameni se inteleg, au aceeasi viziune asupra viitorului, poate fi si 30 de ani diferenta, vor forma un cuplu demn de invidiat.

| anonim_4396 explică (pentru gabylegionarul):

Bine..succes tie cu un astfel de cuplu. Mie imi plac totusi barbatii tineri(de varsta mea) si capabili, nu toti 'trecutii prin viata'. laughing

| Alishia a răspuns:

Pentru ca are impresia ca aia de 19 ani e mica si proasta si o baga usor in pat

| Nicux1 a răspuns:

Pai asa sunt unii care nu le plac cele mai 'cu riduri pe fata'(nu stiu cum sa ma exprim)majoritatea cazurilor astea sunt le plac cele fragede, dar dupa ceva timp cand respectiva va imbatrani, o va lasa balta.Nu e cazul tau nu?

| tubica a răspuns (pentru Nicux1):

Ba dahee hee de asta intreb.Dar oricum nu raman cu el, e prea mare pentru mine.Numa eram curioasa sa stiu ce are in cap un astfel de barbat.tongue