| DiannaDi a întrebat:

Ce parere aveti despre block? E un gest copilăresc? Ideea e ca un tip mi-a facut o faza foarte urata peste care nu am sa trec niciodata si nu am sa il pot ierta. Noi vorbeam pe Instagram. Sa ii dau block? Precizez ca in prezent nu ne mai scriem. Sau unfollow? Sau sa nu fac nicio miscare? Vreau sa par cu capul pe umeri si sa nu imi arat frustrarea

Răspuns Câştigător
| Cosmin3412 a răspuns:

Dacă nu te mai interesează acea persoană, unfollow.
Dacă o să-ți mai scrie si te deranjează block. Simplu.

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cand ai intrebat ce parere avem despre block ma gandeam ca faci referire la TPU happy
aproape ca nu este zi sa nu vad vreun (in)cult/a care sa nu ma blocheze, caci unii aici abunda doar in prostie, ca si in viata reala caci sunt la fel si acolo, daca le zici ceva ce nu le convine unor inculti, te blocheaza, iar altii destepti de parca sunt in masura ma iau de urechi ca am eu 100 de persoane blocate, desi mai mult de 60% dintre cei blocati, ei m-au blocat primii!
alti frustrati nu stiu de gluma, pun intrebari idioate, le dai un raspuns placut dar plin de sarcasm, si ei fiindca sunt niste limitati la modul propriu, te blocheaza
cam asa sta treaba cu blocare pe TPU!

in ceea ce priveste Instagram, Facebook etc poti sa il blochezi pe acela, caci oricum nu a insemnat ceva pentru tine si nici nu ai de ce sa te ingrijorezi in vreun fel daca el te-a suparat, nu ai cui sa dai explicatii si de ce.
deci fie ca ii dai unfollow fie ca il blochezi nu are importanta...
nu ai de ce sa pari tu frustrata, pentru ca el a gresit fata de tine!

revenind la platforma noastra minunata, din pacate TPU este un loc mai rau decat Instagram, Facebook sau tik-tok laughing
de ce este mai rau? datorita unora care se perinda pe aici!

asta este daca nu cerem un test IQ, numele si data nasterii si mai ales daca au afectiuni mintale sau nu, nu ar trebui acceptati toti retardatii pe aceasta platforma! si in fiecare zi mai apare unul care cauta demoni, sau a fost abuzat in toaleta scolii sau mai stiu ce poveste inventeaza acesti trolli!

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Nu a mai fost intrebarea pe aici? In cazul tau un block fix frustrare ar transmite, asa cred, mai ales ca nu mai aveti nicio treaba unul cu altul.E destul unfollow?

| DiannaDi explică (pentru dullcat):

Unfollow nu ar transmite tot frustrare? El nici nu e genul care sa posteze des poze. Story-uri nici atat.

| dullcat a răspuns (pentru DiannaDi):

Nu, ar transmite doar ca faci curat in lista si probabil ca nici nu va observa daca spui ca nu intra des si nici nu are activitate.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu e un gest copilăresc, e un gest necesar atunci când cineva te tot deranjează. Dacă după un unfolllow nu vei mai da de el, eu zic că e suficient.

| TimberWolf a răspuns:

Sa stii ca daca ii dai tu block o sa il afecteze rau de tot, intra in depresie si se spanzura.
Ce a facut mai exact? eu cred ca esti frustrata ca nu ti-a dat apa la moara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Cred că una dintre grevele erori pe care le facem noi oamenii este tocmai să încercăm să păream ceea ce nu suntem, în cazul de față să nu îți arăți frustrarea. O spun din propria experiență și din tot ce am învățat până acum, chiar nu vorbesc în necunoștință de cauză, am și o înclinație înnăscută în ceea ce privește oamenii, biologia noastră, factorii, tot ce ține de partea asta psihologică, genetică, antologie și așa mai departe. Dacă e copilăresc sau nu să dai block ține foarte mult de context. Depinde foarte mult. Dacă așa simți tu să îi dai block este alegerea ta, dar poate că ar fi mai inteligent să discutați înainte să nu rămâneți cu ideea "ce ar fi fost dacă" și tot din ideea asta uite te întreb sincer, care ar fi impedimentul care te-ar putea face să mă refuzi? Uite eu aș vrea să luăm legătura în afara siteului. Ce spui? Îmi poți răspunde în privat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă cineva te deranjează insistent pe o platformă de socializare și nu numai, atunci consider normal să-i dai block.