Oameni se poate schimba, dar nu mi-aș bate capul cu o fata care si-a trădat logodnicul
Dragostea nu prea se învață, se simte, iar caracterul deja format se schimba doar dacă persoana dorește. Nu as recomanda o căsătorie în care cele 3 personaje se conosc între ele și au o istorie comuna. Dacă verișorul a avut o relație, au fost logodiți, au amintiri comune, au povestea lor, fata respectiva nu prea are ce sa caute în aceeași familie dar cu alt tip. Nu merge, e urat. Mai sunt si alte fete și alți băieți nu e necesar sa ramai în același cerc.
Intro astfel de situatiue/caz logic si rational nu nu ar mai avea rost sa ai semne de intrebare si nici motive de retinere. Multa sanatate!
E o diferenta dar totusi dragostea nu se invata decat daca nu ai de ales. De ce sa o inveti cand poti intalni un om cu care sa o simti involuntar pana la urma. Daca o ruda a murit nu prea mi se pare in regula totusi sa ii iei logodnica mi se pare complicat si pentru fata. Dar situatii au mai fost, pana la urma cine suntem noi sa judecam? Nu stiu exact povestea si poate opinia mea nu e neaparat cea mai buna. Fiecare om si le stie pe ale lui si fiecare face ce simte ca il avantajeaza.
Invata sa iubeasca pe parcurs?
Invata sa respecte - si sa fie reapectata - dar nu sa iubeasca.
AmeliaD întreabă:
EşanuPaula întreabă: