Dorință și propunere toate avem!
Dar ca să ceri un bărbat de soț e total aiurea, și nu zic că e josnic, ci asta ține de bărbat, deoarece el este capul unei familii și are grijă să fie bine, deci tot el i-a primul pas!
Importanta e rezultatul final: ca o sa va petreceti fericiti viata impreuna. Mai conteaza cine cere pe cine?
Unii barbati sunt extrem de timizi, si daca ar fi sa ii astepti, iti cresc peri albi Bine, nu poti sa compari cererile. In sensul ca o fata nu trebuie sa cumpere inel ori sa se aseze in genunchi. Insa poate veni cu propunerea directa
Nimic rau in asta. Chiar ai zis iubitele lor, deci daca exista dragoste reciproce nu vad nici un obstacol. Apoi pentru barbat aceasta poate fi doar un inbold usor. Eu tot prima am deschis acest subiect si niciodata sotul inca nu mi-a reprosat asta. Suntem foarte fericiti impreuna.
Dar nu sa deschidem noi(fetele ) subiectul ziceam sa il cerem in casatorie..ca apropouri poti da dar pana la urma daca se simte pregatit te cere el.dar eu ziceam ca sa il cerem noi pe el.ma scuzi daca nu m-am facut inteleasa.
Ai in vedere sa faci tu romantic, sa-i cumperi inel de logodna? chiar sunt confuza.
As vrea doar sa il cer. daca este nevoie ma pun si in ghenunchi dar inel nu cred ca ar fi adecvat.
Nu mai e nevoie sa te pui in genunchi, daca vrei sa fii respectata pe viitor nu te injosi acum. In rest nu vad nimic rau in asta. Succes la un raspun pozitiv
Mda...un inel de logodna si o cina romantica ))