14.15 prea devreme mai ales pentru fete.baietii nu sunt supusi la asa multe riscuri ca fetele.Iar cei de 20 + care nu si-au inceput viata sexuala rare ori sa fie baieti, si ca sa ma refer doar la fete, tot respectu inseamna ca nu se lasa prea usor duse in pat
Ce bine ma simt ..inseamna ca sunt de admirat :d
Categoric!
Aditu...pot avea id tau?
Daca treci pe la mesaje, poate.
Am incercat dar nu imi permite asa ca sa nu exista preobleme pentru tine..il las eu pe al meu: one_hellangel.coldviper
La 14,15 ani sau chiar mai devreme, in cazul in care vorbim de un baiat nu ma mira, dar nici nu sunt de acord cu ei. In cazul in care este o fata isi distruge viata. Sa ne gandim in primul rand ca este inca in crestere si se poate sa se deformeze urat.
Virgin/a la peste 20 de ani? Din nou vad o mica problema. Un baiat la mai mult de 20 de ani care sa fie virgin nu prea vezi, iar cand il vezi iti poti da seama ca ii este frica sa o faca. Cat despre o fata, fie se respecta prea mult ca sa se culce cu un oricine, fie este prea timida.
Personal, consider ca varsta ideala atat pentru o fata cat si pentru un baiat pentru pierderea virginitatii este intre 16 si 18 ani .
Hmm...nu imi schimb parerea..cred ca indicat este peste 18 .dau dreptate lui Azure si Aditu
Parerea mea este ca varsta nu este importanta.Trebuie sa iti incepi viata sexuala atunci cand simti TU cu adevarat. Daca faci la 14 ani pentru ca iti doresti tu, nu pentru ca iti cere iubitul si iti este frica sa nu il pierzi, eu consider ca e normal. Daca iti doresti tu din tot sufletul, ar fi o prostie sa nu o faci. Cei care o fac la 20+ la fel. Daca au ajuns la varsta asta pentru ca asa si-au dorit, tot resepctul pentru ei, insa daca pana la varsta asta si-au dorit sa faca, au avut iubit/a si au simtit dorinta de a o face si nu au facut atunci sunt niste cretini. Avem o singura viata, si este si scurta, trebuie sa profitam de ea. Nu lasa nimic din ce iti doresti sa treaca pe langa tine...Nu lasa loc de regrete, pentru ca timpul nu il intoarce nimeni.
Cei de la o varsta frageda: prost indrumati in viata.
Varsta matura: BRAVO!
Ce parere aveti despre copii care isi incep viata sexuala de la la 14, 15 ani sau chiar mai putin?
lipsa educatiei
Dar despre cei care o fac la peste 20 de ani?
maturizare
Cei ce se încadrează în prima parte, aici mă refer cei sub 18 ani, nu vor înțelege nimic din sex sau dragoste, nu cunosc noțiunile și nici cum se manifestă un orgasm, aici vorbesc de femei. Cele după 18 ani, majoritatea au studiat, au vorbit cu partenerul despre sex înainte să o facă, cunosc anumite aspecte ale acestuia, riscuri, avantaje și așa mai departe. Pe scurt în medie ca o femeie să atingă un orgasm este undeva la cel puțin 15 minute. Pe când toți sub 18 ani o partidă de sex nu durează mai mult de 3-4 minute. De experimentet orgasm la femei nici numai vorbim, nici nu știu noțiunea dar să experimenteze.
Mi se par ca sunt niste idioti, altfel nu pot sa ii numesc. Isi pierd si ultimul an de copilarie. Cei de 20 de ani care abia atunci o fac? Idem Aditu92 : Tot respectul pentru ca nu se lasa usor. Deci felicitari!
Vorbiti de "viata sexuala" de parca ar fi un obiect.Prima data actul sexual trebuie sa fie dragoste si nu sex si atunci ce mai conteaza ce varsta e dac cu adevart iubesti esti iubit, ai inceredere in persoana data si cu adevarat vrei sa o faci. Prima noapte de dragoste la 20 de ani? Vorbit serios?
si nu v-a anuntzat nimeni ca dac nu faci sex pana la o anumita varsta apar PROBLEME GRAVE de sanantate.Mai lume viata e una si e scurta si dac faci CE TREBUIE atunci supravietuiesti dupa niste reguli impuse dupa reguli straine
in fine, parerea mea e ca dragoste trebuie sa faci atunci cand vrei tu indiferent de loc varsta persoana etc
Eu am 21 de ani si sincer dupa ce m-am dezvirginat acum 2 luni am vut niste probleme dupa printre care si o durere puternica de rinichi de vreo saptamana maxim din senin, ceva ce nu am mai patit. Nu stiu daca are legatura, dar pe LG asta au mai fost si altele jos. daca ar fi sa dau timpul inapoi as faceo la 18..aia e varsta cand consider ca e bine sa faci ceva!
anonim_4396 întreabă:
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
Pufoshul întreabă: