| AnonyDoge a întrebat:

Ce parere aveti despre copilele de 10-12 ani care isi taie venele din "dragoste"?

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Dacă nu folosesc un topor, degeaba. Dezamăgitor.

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Emokids

| Kanpeki a răspuns:

Cauze pierdute.

| Drimmero a răspuns:

O pr0stie maxima, o inconstienta maxima la care se expun ele cand isi macereaza venele... dar generatia asta e ciudata. Au nevoie de un control la psihiatrie. Si ''dragoste'' la 10-12 ani? rolling on the floor)))))). Si cine le face sa sufere? Mikey Mouse?

| Oana92 a răspuns:

E foarte trista situatia lor. E usor sa arunci cu pietre in cineva, dar sunt curioasa cati oameni se intreaba de ce fetele alea ajung sa caute ''iubiri'' la 10-12 ani si mai ales unde sunt parintii in tot acest timp.
O fata care gaseste acasa suficienta afectiune si care are o relatie ok cu parintii/familia nu va ajunge in situatia de a-si taia venele chiar daca e dezamagita ''din dragoste''. Si asta tocmai pentru ca are un sprijin in familie si un loc unde sa planga in voie. Ajung sa isi taie venele cele care, dintr-un motiv sau altul, fug in bratele unor barbati pentru a scapa de chinul de acasa(chiar daca acest chin e reprezentat doar de absenta parintilor sau a afectiunii lor) si care atunci cand se vad si fara acesti barbati nu mai reusesc sa isi gestioneze sentimentele intr-un mod sanatos.

Aceste copile ar trebui ajutate, nu hulite si luate la misto!

| peperonies a răspuns:

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

| VelaJohnny a răspuns:

Mass-media le prosteste, cu dragostea, cred ca stiu ce e dragoste la varsta aia, pentru un sentiment atat de profund e nevoie de mult timp, o simpla atractie e ceea ce simt, si gata statusuri pe facebook si descrieri la poze laughing ele cred ca e cool, un semn ca fac sacrificii pentru iubitii sau ma rog, pentru cei care vor sa ii agate, asta fac si baietii pentru ele, o prostie mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare pasăre pe limba ei piere.

| mikeakatyson a răspuns:

Lipsa de educatie, neatentie din partea parintilor si multa influenta proasta, cum ar fi filmele si anumite melodii ale vreunui gen muzical. Poate si din cauza imprejurarii in care traieste si anturajele in care s-a bagat din lipsa educatiei si ce crezi, a neatentiei din partea parintilor.