Nu ma deranjeaza, nu ma entuziasmeaza, oricum, peste 20 de ani, daca s-ar casatori, ar fi o pereche obisnuita.
Exact cum sunt si acum.
Parerea mea(inexistenta) nu conteaza, de ce nu conteaza? daca ei se simt bine impreuna, ce treaba am eu.
Ca esti obserdata de ideea "ce vor zice cei din jur" nu fi naiva,gragostea nu are,pret, grutate, virsta, inaltime si etc. Vrei sa fii cu el, fi cu el.Sa te doara-n cot de ce cred altii.
Chiar cunosc un cuplu de-asta.
Arata destul de ok, plus ca ei doi se inteleg foarte bine.Pana la urma, asta e singurul lucru care conteaza...
Nu prea ma uit in jurul meu, deci nu imi pasa. daca tie iti plac baietii grasi, e ok
Cui ii pasa? te intereseaza parerea altora total gresit, daca mie imi place celalat poate sa aiba si parul verde, intr-o relatie restul lumii nu exista si nu conteaza ce vor ei, contam doar noi 2.
Ce întrebare idioată... Înţeleg că mai e chestia cu înalţimeă, care totuşi contează câtuşi de puţin, dar ce legătura are greutatea?
Pai daca ei se simt bine impreuna si se iubesc parerea noastra nici nu mai conteaza, sti vorba aia,, Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"
Ei bine, daca baiatul iubeste fata va face orice ca sa o cucereasca, inclusiv sa se puna pe slabit. Dar nu uita, fizicul nu e primul lucru la care ar trebui sa te uiti! Bafta!
Atunci cind intr-adevar iubesti pe cineva virsta, inaltimea, Greutatea - sint doar niste numere.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: