E foarte ok. dupa parerea mea, cred ca este un joc erotic pe care partenerii ar trebui neaparat sa il practice inainte de inceperea activitatii sexuale, pentru ca le arata reciproc ce lucruri le plac si ii incita.
Chiar si multi oameni maturi ajung prin petting la orgasm si mai ales perechile mai in varsta redescopera petting-ul ca pe un frumos joc al dragostei.
Tandreturile reciproce care se termina cu un orgasm, sunt in consecinta perfect in regula. In special pentru tinerii care nu sunt pregatiti pentru „prima data", petting-ul este o posibilitate buna de a produce celuilalt un orgasm. Si sa te topesti de placere impreuna cu partenerul, fara ca penisul sa penetreze vaginul, poate fi foarte excitant!
pa, pa\m/
Sunt de acord cu Dulce, va fi mult mai usor asa. Dar nu numai pentru fete, si pentru baieti.Nu stiu daca nu va mai fi dureros, dar oricum va fi mai simplu pentru ambii parteneri, deoarece petting-ul ajuta oarecum la cunoasterea celor doi partenerii.
Mai mie mi se pare o prostie. Daca esti majora si tu si el si aveti o relatie stabila, sexul e ceva normal.Ma rog si pettingul merge pentru inceput dar asta nu inseamna ca va merge mult timp. E doar un preludiu pentru ce va urma
Cand iubesti pe cineva; sexul reprezinta doar o mica parte din relatie, iar baiatul daca chiar tine la fata poate astepta pana se simte ea pregatita.
Eu cred ca pierderea virginitatii atarna de un fir de par.
@Delicoasa. Poti sa fii convinsa ca dupa ce te va avea va disparea relativ repede.
@diddu Tu dai macar un raspuns in cunostinta de cauza?
E ceva inteligent, o ajuta sa se acomodeze pentru clipa in care o sa aiba loc primul contact sexual. Va fi ceva mai putin dureros pentru ca ea va fi relaxata.
Fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Eu sunt in cazul asta! Sunt cu iubi de 7 luni si e ceva f frumos. Nu sa atins de mine si nici nu se atinqe pana nu sunt de acord. Ma respecta il respect. Parintii stiu de noi., faza este ca totusi este baiat. SI o data ce eu nu ii dau. se duce la altele. Si nici nu am dc sa fiu qeloasa. Nu se afiseaza cu ele. nu se lauda la prt. ca eu sa cad prost. Si cu mine iese peste tot. Oriunde nu ne ferim nu nimic. Cele care stau cu el. nu-mai sa-l satisfaca. sunt de 1 zi 2. SI niciodata nu mi-au iesit vb ca m-ar insela s-au porcarii de qenul! Te pup. :*
Da. Dar. decat sa nu stiu si sa aflu de la altii. mai bine! Adica cel putin asa cred.
@Delicioasa...
eu sunt de parere ca atunci cand ai o relatie serioasa sexul nu mai conteaza.nu as fi de acord niciodata ca prietenul meu sa se duca la altele. daca ma iubeste frate nu moare pana sunt eu pregatita.
nu as suporta ca el sa imi spuna ca a fost la alta.sau ca urmeaza sa se duca.
iar eu prin faptul ca tu ii dai voie sa se duca inteleg ca nu iti pasa si ca nu tii prea mult la el. daca l-ai iubi nu ai suporta sa stii ca e cu alta.
anonim_4396 întreabă:
AndreeaI012452 întreabă: