| butterfly89 a întrebat:

Ce parere aveti despre dezamagiri? sau ce ati simtit daca ati avut...

Răspuns Câştigător
| daii a răspuns:

Evident, am fost foarte foarte trista.Mai ales ca aceasta dezamagire a venit din partea persoanei pe care o iubeam cel mai mult la vremea aia. M-a durut enorm.nu imi venea sa cred sau mai bine zis nu vroiam sa cred ca el era asa sau ca mi-a facut asta.Am trecut cu greu peste, un timp am zis ca nu mai are niciun rost sa iubesc.Nu mai are rost ca eu sa am sentimente fata de anumite persoane.As fi vrut sa am inima de piatra.as fi vrut sa nu ma doara nimic. Mi-as fi dorit sa nu-mi mai pese de nimeni si de nimic.la urma urmei, aveam si dreptate. Daca lor nu le pasa de mine, mie de ce ar trebui sa imi pese de ei? Ca asa sunt eu.si nu ma pot schimba oricat de mult mi-as dori.
Si cel mai rau e ca.atunci cand te astepti cel mai putin, atunci se intampla unele lucruri.Si,desigur.cand vine una, vin toatesigh
Am avut noroc totusi, ca prietena mea cea mai buna a fost alaturi de mine.Macar stiu ca pe ea pot conta oricand. m-a ajutat. Mi-a demonstrat ca nu are rost sa-mi stric viata din cauza unuia ca el. m-a ajutat sa-mi tin capul sus si sa nu ma dau batuta. M-a ajutat sa trec peste tot ceea ce se intamplase. mi-a deschis ochii. M-a protejat atunci cand aveam nevoie de ajutor. M-a facut sa zambesc, desi sufletul imi plangea.si poate si ei ii plangea. M-a sustinut tot timpul, chiar si atunci cand nu aveam dreptate. Mi-a fost alaturi si cand aveam nevoie, dar si cand nu aveam.Si nu mi-a pus nicio conditie.Nu m-a judecat niciodata, ba chiar invers. m-a inteles.
In fine. m-am intins cam mult.si am ajuns si la alte chestii.In orice caz.nu doresc nimanui sa treaca prin niciun fel de dezamagire.

by daiiwinking

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ca sa fiu complet sincera, sunt destul de pozitiva. Fac haz de necaz mereu, desi nu vad viata in roz(nici nu imi place rozullaughing). Cand sunt trista ascult melodii vesele si scriubig grin

| Alisa a răspuns:

Lucrul asta ma doare cel mai tare, mai ales sa fiu dezamagita de o persoana la care tin foarte mult. dar asta e. viata ne va pune intotdeauna la incercari si noi trebuie sa trecem cu capul sus peste tot.

| liz23 a răspuns:

Dezamagirile fac parte din aceasta "minunata" viata, din greseli inveti si cu greu mergi inainte, dar intotdeauna cu fruntea sus catre ce va urma.

| viatadecacatt a răspuns:

Cand am avutam simtit ca nimic numai are rost, ca sunt ghinionista.
nu imi plac dezamagirile, nu vreau sa mai am niciuna

| SufletDeCopil a răspuns:

Pff.pai ce sa spunthinking dezamagirile sunt atunci cand nu esti multumit de ceva atunci cand de exemplu aia vut incredere deplina intr-o persoana si aceea te-a tradat.

| ffy a răspuns:

Cel mai urat e atunci cand iubesti ...pentru ca daca pierzi bani, obiecte astea le poti inlocui dar un"el"care te inseala si te apreciaza abia dupa ce te-a pierdut e mai dureros.De aici deduci singura despre ce dezamagire e vorba...

| M_5636 a răspuns:

Nu imi plac dezamagirile iar cand ma dezamageste cineva simt pentru acea persoana indiferenta si nu pot sa imi fac nici o parere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce am simtit? adica ce am simtit cand mi am pus sperante intr-o relatie fara rost si am iubit nespus un baiat imatur? groaznic. tinand cont ca toata povestea a durat 9 luni pot spune ca au fost 9 luni de groaza.dezamagirile vin si trec dar unora le lasa rani in urma care doar timpul le mai poate vindeca. mie nu mi-au fost de ajuns nici macar 9 luni.inca mai am momente in care regret ca am crezut atat in acea relatie dar totusi mi-e dor de ce a fost frumos.si cel mai rau este ca nu poti apasa pe un buton si sa spui..."de maine nu-l mai iubesc"