| anonima16 a întrebat:

Ce parere aveti despre diferenta de varsta dintre un baiat de 20 de ani happy si o fata de 15 ani? Ar putea fi intre ei o relatie serioasa?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,intre mine si prietenul meu e o diferenta de 5 ani, el e mai mare.Cand ne-am cunoscut eu aveam 13 ani si el 18.Si eram amici, cand am avut 15 ani mi-a cerut prietenia, el avea 20, eu 15 si m-am bagat cu el pentru ca eram foarte indragostita de el.
De la 15 ani sunt cu el, anul asta eu fac 18 ani si el 23. Pot spune ca ne intelegem si ne iubim mult. Avem o relatie ff serioasa si chiar avem planuri de viitor.Si eu ma gandeam ca poate el vrea doar sa profite de mine sau sa isi bata joc,credeam ca e si diferenta de varsta si atunci intervine si alte chestii,diferenta in gandire si dorinte, dar totusi avem o relatie foarte frumoasa.
Si sunt sigura ca e posibila o relatie pentru ca am trecut prin asta, in fond daca 2 persoane se iubesc nu conteaza varsta, desigur sa nu se ajunga la extreme.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E ceva anormal si eu m-am atasat de o fata si i-am zis pana nu face 18 ani nu ies cu ea asa ca asteptam si cand devine majora ne intalnim pana atunci vorbim pe mes.Eu imediat fac 20 si ea merge spre 17 ani.

| SpecialGirl a răspuns:

Da.Atata timp cat se iubesc nu vad dc nu.

| deedeelina a răspuns:

Din punctul meu de vedere, nu. Asta pentru ca baiatul stie ce vrea de la viata, pe cand fata, fiind atat de mica, habar nu are pe ce lume traieste.

| alessia5158 a răspuns:

Atata timp cat nu aveti nici unul nici celalalt independenta financiara, nu poate fi vorba despre o" relatie serioasa"!--- trebuie macar unul din partenerii relatiei sa asigure suportul financiar al relatiei altfel, intretinuti de parinti, nu sunteti decat niste copii imaturi care se joaca "de-a relatia "

| JustThat a răspuns:

Depinde de modul de a gandi al fiecaruia
Eu tocmai am iesit dintr'o relatie ca asta (eu 15 el 20) pentru ca nu prea ne intelegeam
In schimb am fost cu un tip de 23 si ne'am inteles super binewinking

Depinde de pers. Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda happy

| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Da daca e iubire adevarata! Nu daca e o vrajeala! Niciodata varsta nu conteaza nu e ceva care te poate opri sa te indragostesti de cineva mai mare!

| eurynomus a răspuns:

Am vazut diferente si mai mari cu rezultate bune si cu o viata de cuplu excelente, daca exista compatibilitate este f posibil

| RadXx a răspuns:

S-ar putea... funda?

| Andrre a răspuns:

Diferenta e de 5 ani. sa zicem.
dar gandeste-te ca el vrea ceva si nu stiu daca ai fi dispusa sa ii dai. happy cred ca stii unde bat app. sau el sa astepte. thinking

| Sophie90 a răspuns:

Da...adica de ce nu? Nu spune nimeni ca este interzis.

| nikol_8225 a răspuns:

Pai...eu am fost cu un tip de 19 ani(eu am 13) si cand au aflat parinti mei au facut crize(daca nu e prea putin spus)parinti lui nu au avut nimic impotriva.Dar am stat si am analizat mai bine dar ne-am despartit cu toate ca ne iubeam(el inca ma mai suna...si stiu ca inca ma iubeste dar.)am crezut si cred ca asa este mai bine pentru amandoi cu toate ca am suferit cam o luna intreaga(in timpul acesta el nu mi-a dat nici un semn de viata)iar acum cand am crezut ca l-am uitata m-a sunat intr-o zi si ma rascolit total cand i-am reauzit vocea am simtit un fior de ne explicat.Acum nu stiu ce sa zic. Daca se iubesc iar parini nu au nimic impotriva da dar daca ei se iubesc dar parinti nu sunt de acord mai bine ar pune punct.Si de obicei parinti fetei nu vor fi de acord pentru ca se gandesc ca baiatul ar putea profita de fata.(ma rog asta mei e si adevarat dar.)Acum nu stiu.Un lucru e sigur faceti cea ce va spune inima ca ea nu minte niciodata:X:X:Xbafta!(funda?)

| Balonashee a răspuns:

Buna
O relatie serioasa asi spune ca nu este foarte bine dar. Cum iti zice inima.big grin
Pa, pa

| R3Y a răspuns:

Da sunt sigur nu e asa de mare diferenta de varsta daca ar fi fost invers ar fi fost o problema ca ea ar fi putut sa te insele tu fiind mai mic de varsta da invers nu merge ca o trosnesti de nu se vedelaughing

| xlmpq a răspuns:

De ce nu

| Css a răspuns:

Buna! Parerea mea este ca sunt foarte putini baieti care iubeste o fata de 15 ani eu cred altceva de la tine. Eu cred ca daca ar vrea ar gasi o fata de varsta lui dar acelea nu pun " botul ". Cred ca te-a vazut mai mica si vrea sa profite de naivitatea ta sau a persoanei care este vorba in text. Funda? pls

| geanina_2349 a răspuns:

Da de ce nu! Intr-o relatie mai putin conteaza varsta... daca este intelegere nimic nu mai conteazahappy!

| Lina_6169 a răspuns:

Eu zic ca poate fi ceva serios de ce nu? Bafta

| Cismas_Dorin-claudiu_1960 a răspuns:

Bineinteles! care e problema? O diferenta de varsta de 5ani este perfecta, mai ales daca e vorba de o relatie serioasa! Aici trebuie facuta o precizare:Baiatul fiind major, trebuie sa stie ca este pe deplin responsabil de faptele sale! In relatia dintre el si iubita lui de 15 ani,nu are voie sa uite nici o secunda ca ea este inca un copil, si trebuie sa o trateze ca pe un copil, pana ea va impini 18 ani!