| Nathalie18 a întrebat:

Ce parere aveti despre diferentele mari de varsta dintr-o relatie.15-20 de ani..banii nu intra in discutie..vai ca sta cu el pentru bani, pentru ca nu toate au noroc asa ca si Columbeanu sa dea de unul bogat

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se stie ca va sfarsi rau indiferent ca varsta e aceeasi sau diferenta mare

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi se pare un chin pentru cel tanar si de aia probabil mai mereu exista un interes.

ca tu ai 20 ani si el/ea 35 mai merge

da ma gandesc cand ca tu ai 30 in floare varstesi si el / ea 50 si se gandeste la pensionare si dureri de spate...

| RAY a răspuns:

Nu trebuie sa fi bogat ca columbeanu sa stea una tanara cu tine, sunt multe fete sarace in Romania care sta si cu un cioban mai in varsta dar e cel mai bogat din satul aflat sus in varful muntelui, ce sa cred e vorba de interese materiale

| corbulalbrosu a răspuns:

Majoritatea relatiilor in care barbatul este cu 15-20 de ani mai in varsta, se ''destrama'' in momentul in care el depaseste varsta de 60-65 de ani. Bineinteles ca este vorba de relatiile care au reusit sa se mentina atat de mult din cauza copiilor rezultati. In acel moment barbatul devine mult prea batran iar EA a ajuns sa fie... in ''floarea varstei''. big grin

| Freya1 a răspuns:

Nu stiu de ce ar vrea o fata tanara sa umble cu unu cu 20 de ani mai mare daca nu ar avea benefici financiare...
Nu sunt de acord si nu cred ca exista asemenea relatii fara un anume profit doar daca e gerontofila/gerontofil

| sofisis a răspuns:

Mie personal, pentru mine, mi se pare o diferenta mult prea mare. Eu nu as putea sta intr-o relatie in care partenerul e cu 15-20 de ani mai mare ca mine. Decat daca vorbim de o relatie pasagera.
Maxim 10 ani mi se par mie ok ca si diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am o parere buna despre relatile de genul.Cliseul ala cu "dragostea n-are varsta"e paralel cu realitatea.Tu la 20 de ani de exemplu ai o cu totul alta mentalitate fata de un barbat de 40. El sa zicem ca vrea o familie, iar tu inca esti la facultate.Ce dragoste poate fi aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de acord, nu doar pentru bani dar sunt barbati care la vârste mai inaintate au o experientã mai mare de viatã, si cunostinte mai multe si care aratã bine deoarece se ingrijesc.
Dacã ai 20 de ani mai bine ai umbla cu tipi intre 30-35 de ani, sunt mult mai maturi. Si cine iti spune cã o femeie asa stã doar pe interes e doar o prostie, indiferent de vârstã este interes.

| Romanul86 a răspuns:

Psihiatri spun că oamenii acești au avut un tată absent din viața lor, tatăl exista dar nu se implica să-i ajute sau sa-i sfătuiască.
Acuma există și o tulburare numită gerontofilia care e perversiune sexuală.

| Ioana6905 a răspuns:

Parerea mea e ca baietii mai mari sunt mai maturi, adica ei se maturizeaza de asta noua fetelor ne-ar trebui baieti cu macar doi ani mai mare dar asta este doar parerea mea.

| AlexandruYonutz1998FanMetin2 a răspuns:

La 70 de ani, nu ii se mai scoala.