anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre dragoste? Parerea mea este ca reprezinta cel mai jegos sentiment.

24 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Daca e dragoste neimpartasita, da, poate fi un sentiment dureros, dar daca persoana de care esti indragostita simte la fel pentru tine...mai ai aceeasi parere?

| darrio2007 a răspuns:

Este doar parerea ta. Ti-o vei schimba in timp.

| RAY a răspuns:

Iubirea este o slabiciune, te tampeste, te manipuleaza aia cum vrea ei,, iti dau dreptate

| Emma30555 a răspuns (pentru RAY):

E singurul sentiment care te face sa te simti viu, fericit si mare refer la toate tipurile de iubire. Iubirea ne face mai buni mai fericiti, e un antidepresiv bun. Daca lumea ar iubi mai mult ar fi mai multa liniste, si mai putina suferinta

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Tot ce dăruiește o fata este vagonul ei și drame inutile, numai vb de iubire ca nu simțiți asa ceva

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Corect ele nu iubesc nu stiu ce aia, ele maxim se pot atasa de cineva si ele zic ca iubesc, eu nici nu cred ca le atragem fizic asa cum ne atrag ele poate o fi si asta o cauza.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta pentru ca putini dintre noi suntem ceea ce vor ele,atracția este involuntara, daca nu ești atractiv fizic, nu te iubesc, nu vor face sex cu tine decât prin banii, deși pe noi nu ne iubesc ca nu simt atracție fizica, femeile au din ce în ce mai mari pretenti și mai multe

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Chiar as vrea sa ai dreptate ca eu arat bine dar sunt asocial alta belea laughing Sa stii ca nu mereu femeile il aleg pe cel mai frumos, unele il aleg pe cel mai smecher de ex, dar pana nu imi spune si mie una ca ma iubeste si sa imi arate asta eu nu cred ca si ele pot iubi

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Ete nu iubesc, ba iubesc pe ala de care le place mult. Normal ca daca nu atrage un barbat fizic, pe ala nu-l iubeste.
Ele ne atrag pentru ca, cam 70-75 % arata binisor, spre deosebire de barbati care cam 25-30 % arata bine.

Si de acolo vorba ca nu mai e dragoste adev, ca-s prea multi neatractivi care-s tinuti de prosti si de interes de femei.
Dar asta nu inseamna ca ele nu iubesc pe cine le place.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa-ti zica ca te iubeste, trebuie sa iti arate prin fapte, gesturi, comportament.
In general aia frumosi sunt si smecheri, sunt cam asociati termenii.

| Mosotti a răspuns:

Daca te referi la riscurile care apar, ai dreptate, dragostea e un sentiment nasol si periculos pentru ca poate da mari suferinte, poate distruge vieti, si mai bine sa nu apara.
Si oricum daca te uiti cum se comporta indragostitii ai sa vezi ca e patologie, e un mare dezechilibru cand te uit la ce fac, ca isi scriu de 1001 ori pe zi, etc.

Dar asa daca nu iese rau, e frumos sentimentul in sine, te simti bine si e frumos.

Deci depinde din ce punct de vedere zici ca e sentiment jegos.
Din ce punct de vedere zici asta?

| Hammurabi a răspuns:

Ok. E părerea ta.
De ce s-ar chinui cineva să te convingă că te înșeli?
Poate doar FătFrumos dacă va veni vreodată să te răpească. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica ai prefera un om care te dispretuieste fata de unul care te apreciaza, te respecta si te iubeste? Daca da, atunci probabil ai avut niste traume in relatiile anterioare si, probabil, inconstient incerci sa ajungi in situatii similare pentru ca le percepi ca fiind familiare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am fost cu nimeni niciodata.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Atunci cand am spus relatiile anterioare, nu ma refeream neaparat la relatiile de cuplu in care ai fost. Ma refeream la relatii de orice fel, in special cele din familie. Foarte probabil modul in care au relationat parintii cu tine si ei intre ei te-a facut sa resimti lucrurile asa.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu ai fost cu nimeni niciodata de unde stii ca este cel mai jegos sentiment?
Vorbesti ca sa te afli in treaba. Cred ca nici nu ai prea multi ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cum fetele nu pot iubi si doar cativa baieti iubesc si eu am o parere proasta ca e cam degeaba dragostea asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alta traumatizata pe TPU

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mars!

| Allemando a răspuns:

Și eu am avut același sentiment atunci când persoana iubită era iubită de altcineva, și am încercat să îmi suprim acest sentiment, dar de când am aflat că eu am câștigat și persoana iubită mă iubește și ea, am cea mai bună părere happy

| DepikaPadukone a răspuns:

Pai când nu iubești cu adevărat da este cum spui tu.

| bogdanbucur a răspuns:

Buna,
De ce ai impresia ca este cel mai jegos sentiment /? ce ti s-a intamplat?
Nu ai gasit persoana potrivita atata tot.

| Mosotti a răspuns (pentru bogdanbucur):

Ea zice bine daca se refera la riscuri. Adica ca dragostea poate face f mult rau.
Dar sa vedem la ce se refera.

| dragosnaste a răspuns:

Dragostea este cel mai frumos sentiment pentru ca este pus pe pamant de bunul nostru dumnezeu! 1 amin si o seara binecuvantata!
?