| Simplyy a întrebat:

Ce parere aveti despre dragostea de la prima intalnire?
Ieri mi-am facut un nou iubit. El imi vorbeste frumos... este adorabil, dar nu poti stii niciodata ce fel de om e. Nu il cunosc inca. Mi-a spus ca vrea sa facem dragoste la prima intalnire in dus. Nu stiu ce sa fac.Maine trebuie sa ne intalnim. Sunt si virgina... Ma simt ciudat, mi-e putin frica. Ajutati-ma!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doar prostituatele fac sex cu necunoscuti. Si barbatii le cer necunoscutelor sex numai daca sunt convinsi ca sunt obisnuite sa se prostitueze. Tu nu pari asa, dar el si-a facut aceasta impresie despre tine. Daca vrei sa traiesti astfel, fa-o. daca nu, cauta-ti o relatie in care sa fii respectata, nu tratata ca o femeie adunata de pe centura.

| mona a răspuns:

Nu stiu ce ai de gand dar nu te increde in el daca abia il cunosti

| DeeaMarry a răspuns:

Dragostea la prima vedere exista, dar trebuie sa te asiguri(asta insemnand sa astepti o perioada indelungata) ca nu e doar o iluzie!
E absurd sa iti pierzi virginitatea cu o persoana pe care o cunosti de doua zile. Mai absurd e ca ti-a spus asa ceva de la prima intalnire. Pentru mine e limpede ca doreste doar sa te foloseasca.
Sper sa fii destul de inteligenta incat sa iti dai seama de asta!

| neutrino a răspuns:

Sau visezi sau totul e o minciunica!

| Alishia a răspuns:

Intodeauna inceputul oricarei relatii e frumos si dulce, nu te grabi pana nu ii afli si defectele.