Eu cred ca trebuie sa te îmbraci cat de cat decent pentru ca nu e nimeni obligat să îi vada cuiva...
Poate oricine sa poarte o fusta scurta sau un decolteu, dar de acolo pana la ati arata...e cale lunga.
Daca fusta e facuta dintr-un material, pe care daca bate soarele se vede ce e dedesubt
Păi cred ca observi asta
Hai sa lasam eufemismele, nu sunt exhibitioniste, sunt doar curve, panarame, atat.
Sa nu le punem pe un piedestal si sa inventam cuvinte de alint.
Nu e cuvânt de alint, e o tulburare mintală, dar ai citit ''intim'' și ai sărit repede să-ți verși frustrările .
Cele de +35 care se imbraca mai indecent tind sa cred ca sunt in criza varstei de mijloc (se comporta tot adolescentin).
Intr-adevar, e aiurea cand vezi pe strada tipe mai putin imbracate. Eu incerc sa gasesc motive: ii e cald, vrea sa atraga privirile, se simte bine sa fie atipica.
Personal nu imi place sa vad blugii rupti in fata la buzunare sau la spate. Mi se pare penibil. Cred ca sunt niste persoane fara inhibitii, vesele, deschise catre noi experiente.
Cred că eşti pe drumul cel bun, eu când ies pe stradă vad numai babe cu năframe. Unde le găseşti tu pe alea cu fuste transparente?
Acuma nu ma refer la fuste transparente de tot, ci fuste prin care daca bate soarele, sau daca poarta chiloti de o culoare total opusa se vede conturul sau si chilotii in total.
MihaiAnuș63 întreabă:
GeaninaGeanina782 întreabă: