| M_2100 a întrebat:

Ce parere aveti despre expresia : " Fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata!"?
Cand intampinati momente in care rostiti si aceasta expresie, cum treceti mai repede peste ele? sad [Cand nu e vina ta, ci a a celui care era langa tine... Cand ai incercat sa repari ceva, dar din pacate ai dat peste un refuz, si acesta foarte TAMPIT, ca altcumva nu ii pot spune thinking]
Astept caaat mai multe raspunsuri...{cum procedati voi in situatii de genul acesta? sad }
Multumesc! :*

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da.
Fie roata si patrata,tot se mai intoarce-odata.
Reprima-ti dorinta de razbunare si gaseste intelepciunea sa astepti.
Continua-ti viata fara sa te impiedici in rautati,alunga-le pana si din gandul tau, tu vei avea de castigat.
Echilibrul se va restabili, sa fii sigura!
Si mult noroc!

| Korrawi a răspuns:

Banuiesc ca e vorba de o relatie, dragoste cu de-a sila nu se poate. Drum bun, cale batuta. Treci peste, timpul le rezolva pe toate, incearca sa-ti ocupi timpul cumva, un hobby, sala, dans, muzica etc. Succes!

| yekto a răspuns:

E prima data cand aud aceasta expresie, dar asta n-are a face. din pacate am citit de mai multe ori intrebarea ta si nu am inteles ce vrei de fapt. vrei sa "repari" (a se citi sa refaci o relatie) ceva si nu reusesti? E vorba de o relatie? daca e asa gandeste-te ca nu pierzi mare lucru (zic si eu). daca ai primit un raspuns "foarte TAMPIT" in situatia data (una destul de importanta se pare) ce raspunsuri ai primi in alte situatii ( poate vitale)?

| cocoon a răspuns:

Euu sttiam de aa 5 roata

| alecsandra_4092 a răspuns:

Toti oamenii care intr-o zi te injura se intorc inapoi, toti care intr-o zi te dezamagesc ajung sa-ti ceara iertare direct sau indirect prin diferite intermedii. Pacat ca prea tarziu, dupa ce raspunzi cu indiferenta la indiferenta lor se trezeste ceva in ei ce in tine a surzit in timpul luptei cu indiferenta. Cuvintele lor ajung sa fie o bataie de vant in jurul activitatii mele, sa nu ma palpeze, sa nu ma atinga sa fie de parca nu ar fi. Si nici de-as vrea sa intorc capul inapoi nu pot, nu mai vreau, ce a trecut sa-i apartina doar trecutului singura legatura cu prezentul sa ramana influentele, invataturile.

Întrebări similare