| Nemessys a întrebat:

Ce părere aveți despre faptul ca 2 persoare nu pot fi împreună din cauza religie?

Dacă ați fi într-o situație de genu ați rămâne cu persoana iubita, lăsând la o parte religia și parerea părinților vostri și ai partenerului?

Dacă ati fi părinți ați accepta ca copilul vostru sa fie împreună cu cineva de alta religie?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dacă ați fi într-o situație de genu ați rămâne cu persoana iubita, lăsând la o parte religia și parerea părinților vostri și ai partenerului?

daca iubita mea ar fi fanatica pocaita toata ziua cu dumnezeu in cap as lasao balta,nu are rost sa isi perteci viata o fanatica religioasa si saracul darwin avea contraziceri cu EMA pe tema religiei, el find agnostic, dar tu eu ca ateu, zeus fereste nu mersy, iubirea se uita dar zillele mele cu ea le voi pierde aiurea, mai bine una agnostica, deista, panteista, ortodoxa cu numele decat una fanatica

Dacă ati fi părinți ați accepta ca copilul vostru sa fie împreună cu cineva de alta religie?

daca as fi sa am un copil probabil ca ar fi ateu sau macar agnostic, desi da as accepta

| Freya1 a răspuns:

Daca ar conta asa de mult pentru mine si el religia e clar ca nu am ajunge sa fim impreuna deci daca suntem impreuna logic nu ne pasa.Nu mi-ar pasa de religia lui atata timp cat nu ar fi una exagerata sau o secta ciudata.
Si la copilul meu la fel daca nu l-ar duce pe alte cai aiurea si absurde nu as avea nimic impotriva

| PersonajFictiv a răspuns:

1.Extraordinar zid intre persoane, religia asta, nu? Daca tu gasesti partenera perfecta si iti zice " eu nu cred in Budha " tu ce faci? Eh, pai cum, pleci din relatie ca nu are voie omu sa creada in ce vrea el.
Extrem de mare inteligenta, da.

2.Ma *** in ea de religie.

3. Daca o sa am baiat ii zic " lasa-l pe tati sa incerce prietena ta, apoi daca merita o iei de nevasta ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt se poate in anumite cazuri, dar e mai greu si iti trebuie o dispensa speciala. Oricum nu mi se pare corect.
As ramane cu persoana iubita.Nu e vina mea ca sunt niste reguli prostesti, care ori te determina sa pacatuiesti, ori sa suferi.
Da as accepta, dar depinde si de ce religie e acea persoana. Daca e fanatica si îi baga idei tampite in cap, m-ai bine nu.

| Ryumex a răspuns:

Desigur ca as accepta daca e din alta religie, asta nu conteaza, conteaza felul persoanei de a gandii. ș)
Daca te intalegi si etc, de ce sa nu cadeti la intalegere intre toate lucurile sa va fie bine amn2-rora si daca sunteti si religiosti nu e un lucur rau, nu inteleg dc vede lumea un lucuru dezavantajos sau rau asta big grin
Crestinismul e un lucuru bun daca gandesti ca trebuie sa fii bun, sa gandesti pozitiv, sa te abtii de la unele lucruri care iti rau si etc
Cel mai important e dragostea intalegerea si cat de uniti sunteti intr-o relatie happy la bine si la rau.

| liliana77any a răspuns:

Dragostea depaseste orice bariera, daca merita sa-ti asumi riscul sa fi cu ea. De ce nu?
Da-i inainte!
Parintii sunt ceva trecator relatia voastra o sa ramana.

| Nemessys explică (pentru liliana77any):

Nu ma aflu intr-o situatie de genu'! laughing)

| ElvinaAgnes a răspuns:

Până la urmă dacă iubesti cu adevărat o persoană nu contează regia, sexul sau rasa, astea sunt doar lucruri minore. Nu cred că D-zeu va pedepsi pe cineva vreodată pentru ca iubește, când iubesti pur si simplu simți, nici tu nu știi de ce o faci, nu ai posibilitatea de ati impune să iubești sau nu. Când te îndrăgostiți sau comuni cu un om, pur si simplu îl apreciezi pentru ce fel de om e, nu contează religia. Dar doar să nu îți bați joc de religia altuia și sa încerci sa i-o impui pe a ta, dacă accepti o persoană o accepti cu tot cu religia. Și da, normal că l-aș lasa, atâta timp cat e fericit!