Nu culoarea parului il face pe om, ci ce are el in cap. Am o multime de cunostinte vopsite ori blond ori brunet si nu sunt deloc ceea ce se spune despre acest tip de fete.
Pur si simplu, e o aberatie, o tempenie.
Nu conteaza prea mult culoarea parului, ca degeaba ai un par nu stiu de care, dar iti lipsesc neuronii cu desavarsire.Sunt intrebari puse asa de plictiseala. un par e frumos atata timp cat poate adaposti niste neuroni.Ca noi nu avem capul si respectiv parul ca sa nu ne ploua n gat.
Deacord cu tine. Crezi coerect. In primul nu conteaza culoarea parului unei fete si nici aspectul exterior prea mult. De vreme ce o perosana are calitati morale desavarsite, si te poti distra cu ea, te simti bine in prezenta ei totul e OK.
Eu prostie/. cunosc foarte multe fete blonde din nastere cat si vopsite si au numai 10 pe linie si etc
Si eu sunt de aceiasi parere, dar barbatii au psihic diferit de al nostru. Noi nu ne facem un tipar in minte, dupa care ne ghidam, insa ei da. Sa sti ca eu am observat ca din ce in ce mai multi au ideea asta de "blonda"... dar chiar nu stiu de ce, pentru ca blondele din ziua de azi sunt foarte superficiale in general.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: