anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre femeile care mimează orgasmul?
Este necesitatea mimării o dovadă că nu poate exista orgasm fără o comuniune deplină între sufletele celor doi?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu crezi ca toate fetele stau cu barbati din iubire,atractie?
vorbim despre un tampon emotional, sunt multe care stau cu un provider din interes, iubirea feminina este rara, femeile rar iubesc cu adevarat, mimirea face parte din teatru care il joaca ele, da este necesar asa joci rolul pana la capat

| Freya1 a răspuns:

În primul rând nu stiu de ce ai mima orgasmul.Ori te simti bine, ori nu te simti.
Eu zic ca cele care mimează orgasmul s-au plictisesc de partener si vor sa scape mai repede si atunci se prefac ca se termina sa o lase o dată în pace.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Niște triste laughing.

| Dandinelle a răspuns:

Oh oau.
Orgasmul la femei poate fi in mai multe locatii si circumstante. Nu ai nevoie sa te culci cu sufletul pereche ca sa-l ai, atata timp cat te simti confortabil cu tine poti chiar sa ai multiple orgasme, fara sa le simulezi, cu partenerul tau.
Mimarea are si ea partea ei in joc, daca stai sa te gandesti e un fel de a arata partenerului ca totul e in regula. Pe de alta parte actul sexual se perece intre doi, ce oferi si ce ofera partenerul este important daca dai feedback asa pozitiv tot timpul si nu comunici mai departe nevoile atunci nu prea are rost mimatul tot timpul.

| Jonas94 a răspuns:

Femeile care mimează orgasmul sunt niște proaste.
Dar nu cred că are vreo treabă cu sufletul aici.
Ține mai mult de cât de atrasă se simte față de partener și cât de mult se concentrează pentru a atinge punctul culminant.

Întrebări similare