Si cine te opreste sa iti pui in aplicare planul? Nu trebuie sa stie absolut nimeni de aventura ta extraconjugala. Incearca fiindca in mod sigur NU vei regreta fiindca iti vei satisface si fanteziile sexuale si vei ''gusta'' si tu adevarata viata... tumulyoasa, trepidanta. Succes!
Lumea pe aici intreaba daca e de apreciat in 2018[! ] ca nu s-a sarutat niciodata si tu vii cu intrebari de sex lol
Media de varsta aici e de 8 ani, mai bine discutam de ce note avem ca sa trecem clasa sau daca e ok sa dam like pe Facebook )
Daca nu mai simti nimic pentru sotul tau de ce nu va despartiti mai bine decat sa l inseli cu unul sau altul? Se vede ca nu esti fericita in casnicia asta probabil te complaci din obisnuinta sau de dragul copiilor. Ai dreptul sa ti traiesti si tu viata dar nu implicandu te in aventuri extraconjugale cu barbati platiti pentru asta. Tu faci cum consideri e viata ta pana la urma.
Jonh Babusca( poza alba pe Facebook. Scrie-mi, e un Facebook facut special pentru a vorbi. E o poza alba. Tot din Timisoara sunt si eu)
Era un banc cu un arab ce spune catre o romanca sa se marite cu el ca ii da aur, bani, haine, casa si va fi a 7 a sotie si romanca zice "ete ca numai pentru p...a nu am stat la rand" asa e si cu parerea mea despre ce ai zis tu numa pentru asta nu am platit
Pai nu stiu de ce barbati te-ar refuza, poate daca esti urata altfel nu te vad nevoita sa ii platesti, decat ca bacsis, in general femeile care fac asta sunt cougars si ii recompenseaza financiar pe parteneriilor lor, care oricum le-o trage si gratis.
Subtill23 întreabă: