Buna intrebare, cu toate ca avem fantezii as prefera sa nu fie oralul cel care isi are la baza reproducerea.
Aceeași părere pe care o au acele femei despre tine. Sau tu ești femeia care refuză?
Dacă refuzi să fii scroafa lui, felicitările mele.
Nu e obligatoriu sa o inghita . La unele le e jenă sau scârbă sa inghita sau sa primească sperma pe fața.
E ca si cum ai intreba ce parere avem de femeile care refuza sa se imbrace in albastru... Nu cred ca e un motiv pentru a iti face o parere
Este prea putin si prea nesemnificativ, pentru a-mi forma o parere despre o femeie. Daca ar fi asta un criteriu de a "judeca" o femeie, atunci eu nu vreau sa fac parte din juriu.
Ciao
Este alegerea ta daca incerci sa inghiti sperma sau nu. Depinde de tine pana unde duci actul sexual oral. Fiecare barbat viseaza ca partenera lui sa ii inghita sperma.
Si aici, trebuie sa ai grija, daca alegi sa inghiti. Nu te nehali la toata sperma deodata, nu stii ce gust are, sa-ar putea sa nu iti placa. Incearca prima data sa o gusti, putin, apoi decizi daca data viitoare o iei pe toata in gura si o dai pe gat in jos sau nu o iei in gura.